Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа

...
Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа
Коментари Харесай

Wizz Air пуска нов маршрут Варна-Виена

Wizz Air, най-голямата нискотарифна самолетна компания в Централна и Източна Европа и една от най-бързо разрастващите се самолетни компании в Европа, през днешния ден разгласи нова база в Австрия и нов маршрут от Варна до известната европейска туристическа дестинация Виена. Предстоящият нискотарифен маршрут на WIZZ ще започва на 28 април с два седмични полета – във вторник и в събота, на цени от единствено 29.99 евро*.

Нискотарифният транспортьор е вложил в новата си база в Австрия  331 млн. $, тя ще докара до основаване на 120 нови работни места в самолетната компания. Австрия е 44-ата страна в мрежата на Wizz Air, в която самолетната компания основава база. WIZZ ще открие новата си база на летище Виена през юни, в началото с един основан там Airbus A320, а през ноември ще бъдат добавени още два самолета Airbus A321. Планираният бърз напредък въз основата на Wizz Air във Виена е обвързван с проекти за стартирането на общо 17 нови маршрута на WIZZ от австрийската столица през 2018 година, в това число Варна-Виена.

В отговор на потребителското търсене и за основаване на по-достъпни благоприятни условия за пътешестване, Wizz Air непрестанно диверсифицира мрежата си от България, предлагайки през 2018 година общо 44 маршрута до 20 страни, налични от 3 български летища, които в допълнение ще допринесат за увеличение на туристическия поток към и отвън страната и възстановяване на бизнес връзките сред страните.

* Еднопосочен билет с включени налози и наложителни такси, включва и безвъзмезден ръчен багаж с оптимални размери 55x40x23 см
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР