Wizz Air информира всички свои пътници, че поради епидемията от

...
Wizz Air информира всички свои пътници, че поради епидемията от
Коментари Харесай

Израел няма да пуска на своя територия хора, посетили Китай в предходните 2 седмици

Wizz Air осведоми всички свои пасажери, че заради епидемията от ковид в Китай са подхванати следните значими ограничения за сигурност от израелските управляващи, с цел да се сведе до най-малко разпространяването на вируса.

Към 12:00 часа локално време на 3 февруари 2020 година израелското държавно управление взе решение да вкара съществени ограничения, ориентирани към запазване на Израел от ковид. Тези дейности ще останат в действие до по-нататъшна заповед. На всички пасажери, посетили Китай 14 дни преди датата на заминаването си за Израел, ще бъде отказано влизане в Израел. Авиокомпаниите ще бъдат задължени да върнат пасажерите назад в страната на произход/от която е тръгнал полетът им, в случай че дойдат в Израел и това изискване не е било изпълнено.

Пътниците ще бъдат запитани за техните предходни пътувания по време на процедурата по чекиране на летището преди тръгване, като тази информация ще бъде проверявана от имиграционния офис както на летищата при тръгване, по този начин и на летищата при идване.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР