WhatsApp разкрива нова функция за видео съобщения

...
CNN — WhatsApp вече ще ви позволява да записвате и
Коментари Харесай

CNN —

WhatsApp вече ще ви позволява да записвате и изпращате видеоклипове директно в приложението за съобщения, съобщи тази седмица платформата, собственост на Meta.

Незабавните видео съобщения могат да бъдат с дължина до 60 секунди и са защитени по подобен начин с услугата за криптиране от край до край на приложението.

„Смятаме, че това ще бъде забавен начин за споделяне на моменти с цялата емоция, която идва от видеото, независимо дали е да пожелаете на някого честит рожден ден, да се посмеете на шега или да донесете добри новини“, каза компанията в четвъртък в публикация в блог.

Новата функция ще бъде подобна на изпращането на гласово съобщение на платформата, добавиха от компанията, като също така ще има начин за запис на видео със свободни ръце.

Мъж взема селфи пред знака на Meta, новото име на компанията, известна преди като Facebook, в централата й в Менло Парк, Калифорния, САЩ, 28 октомври 2021 г. Мъж си прави селфи пред знака на Meta, новото име на компанията, известна преди като Facebook, в централата й в Менло Парк, Калифорния, САЩ, 28 октомври 2021 г. Карлос Бария/Ройтерс

Компанията каза, че новата актуализация е започнала да се разпространява в приложението и ще бъде достъпна за всички през следващите седмици.

По-рано тази година WhatsApp пусна актуализация, която позволява на потребителите да редактират съобщения в приложението (стига да са в рамките на 15 минути след изпращането).

Последната продуктова актуализация за WhatsApp идва след по-добър от очакваното отчет за приходите от Meta. Компанията каза в сряда, че приходите са скочили с 11% на годишна база до 32 милиарда долара за тримесечието, приключващо през юни, тъй като „годината на ефективност“ на изпълнителния директор Марк Зукърбърг изглежда се отплаща за гиганта на социалните медии.

След тежката 2022 г. акциите на Meta скочиха с повече от 150% през 2023 г.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР