Warner Bros. най-накрая сподели дългоочаквания първи трейлър на Дюн: Част

...
Warner Bros. най-накрая сподели дългоочаквания първи трейлър на Дюн: Част
Коментари Харесай

Яздене на червеи и нови герои. Първият трейлър на „Дюн: Част втора“ е тук!

Warner Bros. най-сетне показа дълго чакания първи филмов откъс на „ Дюн: Част втора “, оповестява Engadget, като прибавя, че „ в случай че сте фенове на акомодацията на Денис Вилньов на първата част на фундаменталния научнофантастичен разказ на Франк Хърбърт, би трябвало да знаете, че втората наподобява още по-добра “.

Тийзърът стартира с Пол (Тимъти Шаламе) и Чани (Зендая), които беседват за бъдещето на Аракис. " Там, където виждате пясък, си представете вода. Ако се гмурнеш, няма да можеш да стигнеш до дъното ", споделя Пол на недоверчивата Чани.

След тази сцена филмовият откъс ни предлага първи взор към Флорънс Пю в ролята на принцеса Ирулан. Нейната героиня не се появява в " Дюн: Част първа “, само че, съдейки по клипа, тя очевидно ще споделя част от историята - смяна, която може да приближи кино лентата до романа на Хърбърт от 1965 година

Друг извънредно значим персонаж, който не участва в първата част, само че се появява в филмовия откъс, е Фейд-Раута Харконен, изигран от Остин Бътлър.

„ Дюн: Част втора “ ще се появи в кината на 3 ноември. За разлика от първия филм, Warner Bros не възнамеряват да пускат втората част по едно и също време и по преименуваната неотдавна HBO Max.

 

 

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР