Wannabe тренировъчен рапър предприе жестока атака срещу две жени, след

...
Wannabe тренировъчен рапър предприе жестока атака срещу две жени, след
Коментари Харесай

Wannabe тренировъчен рапър стана „обсебен“ от жена, чиято камера за видеонаблюдение го улови да намушква кошче за боклук

Wannabe подготвителен рапър предприе жестока офанзива против две дами, откакто се вманиачи по една, която го видя да намушква кошче за отпадък.

Дилнаваз Хюсеин се докара до „ кипяща гняв “, преди да се нахвърли върху дамите с гаечен ключ през август предходната година. Кралският съд в Престън разбра, че 28-годишният юноша е бил задържан, откакто е намушкал с нож кошче за отпадък на колела в уличка, която минава зад къщите в Колн през юли 2024 година Един гражданин даде запис от камери за видеонаблюдение, с цел да поддържа полицията в следствието.

През идващите седмици Хюсеин станал „ захласнат “ от дамата. Той записва видеоклипове с женомразки рапове, говорещи за „ доносници “ и „ расистки ку*и “, и дава детайлности за името, домашния адрес и пощенския код на дамата – насърчавайки другите да я нападат.

На На 9 август той изпрати известие, в което се споделяше: „ Трябва да се направи нещо по отношение на тази обстановка на Дюк Стрийт директно преди да отида в пандиза. “ Два дни по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР