Взривовете в оръжейния склад в Карнобат са станали, малко след

...
Взривовете в оръжейния склад в Карнобат са станали, малко след
Коментари Харесай

Гебрев: Пожарът в склада край Карнобат не е от цигара

Взривовете в оръжейния склад в Карнобат са станали, малко откакто е прекъснал токът. Това съобщи в ефира Нова телевизия оръжейният търговец Емилиян Гебрев.

„ Когато са взети всички ограничения, няма по какъв начин такова нещо да се случи. От предходната година до момента нямаме каквато и да е информация за гърмежа тогава, с цел да се вземат заключения ”, акцентира той.

„ Теоретически и на практика е невероятно някой да е запалил цигара в склада, който пламтя ”, безапелационен е Гебрев.

Оръжейният търговец подсети, че гърмежите и пожарът са се случили през нощта:

„ По това време има единствено защита. По принцип в този обект няма хора, с изключение на когато има разчистване или ремонтно-възстановителни действия. Няма по какъв начин да са цигари. Самият арсенал не се възпламенява просто по този начин. Трябва да се инициира нещо, което да го задейства и той да тръгне да се взривява ”.

„ Охраната споделиха, че системата се е нарушила, прекъснало е електричеството и след известно време са се присъединили гърмежите ”, описа Емилиян Гебрев.

Преди време Гебрев бе обект на отравяне с новичок и тогава едвам оцеля, откакто бе в кома. Той е уверен, че е бил натровен от съветски сътрудници. А гърмежите от предходната година в същия склад - той още веднъж счита, че са дело на съветските служби.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР