Взривът е станал в събота в жилищна сграда в централната

...
Взривът е станал в събота в жилищна сграда в централната
Коментари Харесай

Експлозия избухна във френския град Бордо

Взривът е станал в събота в жилищна постройка в централната част на Бордо в Югозападна Франция. Това заяви телевизионният канал BFM, представен от TACC

Според противопожарната работа на града минимум трима души са ранени при детонацията, а други двама души към момента са в неопределеност.

Според BFM случаят е станал на един от горните етажи на постройка, ситуирана в квартал Шартон, покрай площад "Пикар ". Взривната вълна е счупила витрините на околните магазини.

Според вестник Sud Ouest детонацията е довела до разрушение на една жилищна постройка. Изданието оповестява, че пристигналите на мястото чиновници на противопожарната и избавителна работа са оказали помощ на петима поданици. Има заплаха от сриване на още няколко здания. В руините на разрушена къща спасители с кучета търсят хора, които може да са се озовали под отломките.

Според вестника гърмежът е станал в частен гараж, ситуиран до жилищна постройка. Най-вероятната причина за нещастието е детонацията на газ за битови потребности, отбелязва вестникът.

Que se passe-t-il à Bordeaux
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР