Взимат се нови мерки за намаляване на рестрикциите. Сеул е

...
Взимат се нови мерки за намаляване на рестрикциите. Сеул е
Коментари Харесай

Българин от Южна Корея: Тук 90% от случаите на коронавирус са излекувани

 " Взимат се нови ограничения за понижаване на рестрикциите. Сеул е град с 10 млн. поданици, към този момент тук са умряли единствено двама души и държавното управление счита, че е нужно понижаване на ограниченията. Големите църкви тук бяха затворени, към този момент ще могат да отворят. 90% от случаите на ковид в Южна Корея са излекувани, което е над 8600 души ", сподели за  живеещият в Сеул българин Крис Георгиев.

Той уточни, че там се разискват ограничения, само че към момента не са финализирани. Правителството било извънредно транспарантно по отношение на напасването на живота към новата действителност. Сънародникът ни даде образец с влаковете - когато се резервира място пътуването е свободно, само че се предлага отдалеченост във вагоните.

" Тук не ги лекуват извънредно бързо, не бързат да ги изписват. Здравната система е на доста високо равнище, не е имало пренасищане на болничните кревати ", изясни Георгиев за Bulgaria ON AIR.

Системата за мониторинг на заразяването към момента е в деяние.

Относно информациите за възможната гибел на севернокорейския водач Кум Чен Ун, Георгиев описа, че досега няма удостоверение, а формалното мнение на управляващите е, че това са спекулации. Мненията са доста консервативни по отношение на северната съседка. Предпочита се да не се приказва и спекулира с тази информация.

" Има оживление и забавна информация, в която може да се прочете кой би бил правоприемник. Това не е първият път, в който се случва нещо сходно. Темата е сензитивна, само че държавното управление е много доброжелателно, пробва се да възвърне връзките със Северна Корея ", добави той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР