Вземането на изпити невинаги е предсказуем процес. Много студенти и ученици

...
Вземането на изпити невинаги е предсказуем процес.
Много студенти и ученици
Коментари Харесай

Поверия за късмет на изпит: какво трябва и не трябва да правите

Вземането на изпити не всеки път е предсказуем развой.

Много студенти и възпитаници не са уверени в силите си на изпити. Изпитната сесия е един от най-стресовите интервали в живота на учащите се. Поради тази причина доста от нас прибягват до голям брой поверия, с цел да бъде шансът на тяхна страна.

Някои от тях могат да ви се сторят странни и нелепи, само че може пък да ви оказват помощ преди значимото събитие.

Ето няколко известни поверия, с които да привлечете триумфа на изпитите и контролните:

Какво да вършиме преди изпита

1.С началото на изпитите би трябвало да носите една и съща дреха и да не я сменяте, с цел да привлечете триумф. Смята се, че новите движимости не носят никаква потребна информация на изпитите.

2. Мнозина имат вяра, че преди изпита би трябвало да се спи върху учебника, конспекта или „ пищова “, който би трябвало да се държи под възглавницата отворен на нужната страница, с цел да може знанията да обхванат в главата на индивида и по-добре да се усвоят.

3. Преди изпита ученикът или студентът би трябвало да помоли родственик или другар да го наскърбява. Смята се, че това носи шанс. Колкото по-силна е обидата, толкоз по-добре. Единствената дума, която би трябвало да се заобикаля е „ простак “.

4. На последната страница в горния десен ъгъл на студентската брошура (бележника) нарисувайте къща с прозорец и комин, от който се стели пушек. При това, колкото по-дълъг е димът, толкоз повече са възможностите да се справите сполучливо.

5. За да научите номера на билета, отидете до бременна жена и я помолете да ви каже някое число в избран диапазон.

6. Освен на помощ по време на изпит може да вземете дребен амулет. Може в обувката да си сложите 5 стотинки под петата, с цел да получите отлична оценка. Смята се, че металът подтиква зоните на стъпалото, които дават отговор за интензивността на мозъка, което усилва възможностите за триумф.

Какво не би трябвало да вършиме преди изпита

1. Смята се, че в навечерието на изпита не би трябвало да си миете главата, да се подстригвате, да си режете ноктите и да се бръснете, другояче можете да измиете или отрежете всичките си познания. Съществува мнение, че когато си миете главата или се подстрижете, сами нарушавате порядъка на мислите си в главата, което може да се отрази на резултата.

2. Не би трябвало да оставяте учебниците и конспектите отворени на бюрото, защото всички получени познания могат да се изпарят.

3. Не би трябвало да учите материала, когато ядете, гледате телевизия или говорите с някого, защото знанията няма да се закрепят.

4. Не би трябвало да хвърляте боклука в навечерието на изпита, другояче може да изхвърлите всичките си познания.

5. По същата причина не се предлага да се занимавате с почистване, миене или метене на пода.

Лоши поверия преди изпит

• Не би трябвало да се връщате у дома, когато към този момент сте излезли. Ако въпреки всичко имате остра нужда, то преди да излезете, погледнете в огледалото и покажете езика си.

• Ако по пътя за изпита срещнете черна котка, би трябвало да плюете три пъти през лявото рамо и да почукате три пъти върху дърво или, в случай че съумеете, да минете пред нея.

• Ако на път за учебното заведение или университета първо срещнете мъж – ще ви провърви, а в случай че е жена – триумфът може да ви убегне. Ако срещнете бременна жена е на шанс, а а в случай че срещнете служител на реда, пожарникар или друмник е на крах.

Поверия, с цел да мине добре изпитът

• В деня на изпита станете от леглото с левия крайник, останалите дейности (миене на зъби, отваряне на порти и т.н.) също правете с лявата страна.

• Прагът би трябвало да се престъпи с всеки крайник, който нормално носи триумф. Според други източници, прагът би трябвало да се престъпи с левия крайник. Когато престъпвате, може да кажете „ Бог пред мен, аз след него “ и да се прекръстите.

• За да получите добра оценка, влезте в аудиторията незабавно след отличника, като преди този момент го подръжте за ръка, с цел да ви съобщи шанс.

• Не би трябвало да мислите дълго преди да изтеглите билет, а изтеглете този, който незабавно е попаднал върху погледа ви.

• Когато теглите билет, се дръжте за дървено произведение.

• Пишете с обичаната си писалка.

• Някои хора поучават да си намажете ръцете с нещо лепкаво преди изпита, с цел да изтеглите билет, който сте научили.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР