Взаимоотношенията между Новак Джокович и Ник Кирьос преживяват истински ренесанс

...
Взаимоотношенията между Новак Джокович и Ник Кирьос преживяват истински ренесанс
Коментари Харесай

В шеговит тон: Джокович и Кирьос се уговориха да отидат в нощен клуб след финала

Взаимоотношенията сред Новак Джокович и Ник Кирьос претърпяват същински подем през сегашния сезон. Години наред двамата бяха в самобитна вербална война, защото международният №40 не пропускаше опция да изрази отрицателното си мнение за сърбина и да го уязви обществено посредством свои изявления или дейности. Това обаче изцяло се промени през януари тази година, когато точно някогашният №13 в света бе един от дребното тенисисти, които гласно се застъпиха за него по време на трагичните събития с отнетата виза и депортирането на балканеца от Австралия.

В петък канберецът описа по какъв начин посред им към този момент е почнало да се заформя другарство и разкри, че са почнали постоянно да си споделят чрез обществените мрежи. Тези думи получиха картина през днешния ден, откакто в Twitter се появи видео, на което се вижда, че двамата са се засекли на подготвителните кортове в All England Club ден преди огромния край на Уимбълдън в неделя. Джокович реши да заприказва утрешния си конкурент, обръщайки се към него шеговито, че на австралиеца му е лишило единствено 5 години, с цел да каже нещо хубаво по негов адрес. Кирьос отвърна, че значимото в тази ситуация е, че го е защитил тъкмо когато най-силно се е нуждаел от поддръжка, след което 20-кратният първенец от Шлема не пропусна да изкаже благодарността си за това.

Шегите сред двамата продължиха и в Instagram, където Ник показа фотография от въпросната обстановка, след което си размениха следните реплики:

Кирьос: Значи към този момент сме другари?

Джокович: Ако ме поканиш на пиво или на вечеря, ще приема. П.С. - Победителят на следващия ден черпи.

Кирьос: Имаме договорка. Нека отидем в нощен клуб и да пощуреем!

— roee preis (@roeep86)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР