Вярвайте на хората, които са се доказали. Николай Радев е

...
Вярвайте на хората, които са се доказали. Николай Радев е
Коментари Харесай

Проф. Христов: Търсите водач на Пловдив? Това е Николай Радев*

„ Вярвайте на хората, които са се потвърдили. Николай Радев е подобен човек . Той работи с най-съществения и най-специфичен запас –  хората, нашите деца. Поколенията, които е учил в двете най-елитни гимназии – Математическата и Английската в Пловдив, демонстрират, че той е човек, който схваща от най-сериозното и най-важното – от човешките души. Гласувайте за подобен човек, тъй като хората са определящите. Ако ние не се потрудим за тях, другото няма никакъв смисъл “. Това сподели проф. Иво Христов на среща с жители в регион Тракия на тематика „ За властта и хората “.
" Срамно е град като Пловдив да бъде ръководен по този метод ", сподели професорът за модела ГЕРБ и попита: " Къде са хората? Защо позволяват това и още какъв брой ще търпят? Преди да оправят дребния си свят, би трябвало да преодолеят страха и да стартират с смяна на заобикалящата ги среда. Това може да стане още на 27 октомври с избора на №56, тъй като нормално по време на избори всички желаят да се харесат на хората. Ще успее оня претендент, който е сериозен и към себе си, и към хората “, съобщи проф. Христов.
Добромира Тошева, която е ръководител на партийната организация в регион Тракия и претендент за негов кмет очерта главните проблеми и метода, с който ще ги взема решение - намерено и дружно с хората и за хората на региона
Кандидатът за кмет на община Пловдив Николай Радев, повдигнат от „ Българска социалистическа партия за България ” акцентира че запазването на общинското опазване на здравето е витално значимо за десетки хиляди пловдивчани . Той очерта съществуващия до момента проблем с детските ясли и нуждата те да станат безвъзмездни час по скоро. " Грижата за децата върви ръка за ръка с потребностите на възрастните хора и подобряването на техния метод на живот, а обществените услуги би трябвало да са ориентирани към всички, които в действителност имат остра потребност от помощ ", сподели още Радев. Той се спря и на отхвърляните до момента от ГЕРБ в предходните мандати многократни оферти на левицата за основаване на фонд за общински жилища за млади фамилии, а също и за намаляването на избрани налози и такси за тях.
" Равностоен разговор с бизнеса в действителност е вероятен ", е изводът на Николай Радев. Директорът на елитната пловдивска британска гимназия счита, че взаимоотношението община – страна – бизнес в сферата и на образованието, за което „ Българска социалистическа партия за България ” има ясна политика, ще обезпечи съществуването на висококвалифицирани фрагменти за града ни. Водачът на пловдивската листа за общински съветници под номер 56 се спря още и на изчезващите зелени площи, презастрояването на града под тепетата, отсам и нечистият въздух, както и на неосъществения транспортен план. Той е за бързото възобновяване на спортните площадки в учебните заведения и в кварталите, за инспекция на концесионните контракти за тях; както и за се подкрепяне на  сдруженията за високо спортно майсторство. „ В Пловдив не би трябвало да преглеждаме културата на последно място  и като настрана разбиране, а като изцяло завещание. Само подобен сложен метод ще извиси града ни на международно равнище и ще го развие като сполучлив туристически бранд ”, посочи Радев. Николай Радев прикани присъстващите на полемиката в Тракия и всички пловдивчани към прям и деен обществен разговор, с цел да се реализиран задачите в предизборната платформа: Да се трансформира Пловдив в град на здрави и образовани хора! Да върнем Пловдив на хората!  - прикани в умозаключение бъдещият кмет.
" Търсите лидер? Това е индивидът - Николай Радев! ",завърши полемиката за властта и хората проф. Христов. 
По-рано денем двамата бяха на тържеството на възрастните хора и на среща с пловдивчани във фронт офиса под номер 56 на Главната.
*Платена обява в границите на предизборната акция за вота за Местни избори 2019
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР