Вярно ли е, че „Здравейте, аз съм Наско“ е отпуснал

...
Вярно ли е, че „Здравейте, аз съм Наско“ е отпуснал
Коментари Харесай

„Здравейте, аз съм Наско“ е отпуснал 10 000 лева държавно финансиране от „Национален фонд култура“ към Министерството на културата за БРУТАЛНА ПЕ..РАСТКА гавра с творчеството на Владимир Димитров – Майстора?

 Държавата дава 10 000 лева за транссексуална фотосесия по картини на Майстора (видео) | glasove.com Новини

Вярно ли е, че „Здравейте, аз съм Наско“ е отпуснал 10 000 лв. държавно финансиране от „ Национален фонд просвета “ към Министерството на културата за БРУТАЛНА ПЕ..РАСТКА подигравка с творчеството на Владимир Димитров – Майстора?

Ама това не било долна пе..растка подигравка, а било „обогатяване на изкуството“, бе! Това било „разглеждане на изкуството от модерна гледна точка“!.. И това го споделя не пе..растът-автор на тази подигравка, а явно пасивеният г.йтак Симеон Василев – член на комисията към народен фонд „Култура“, който е одобрил тези 10 бона за „проекта“!

Ние не трябвало да бъдем в тези закостенели форми на това изкуство, което освен НЕ трябвало на краси хола, а трябвало да е обвързвано с идея и публичен проблем, да бъдело обществено ангажирано изкуство!…

А пе..растът-автор на тази подигравка Михаил Вучков искрено си споделя, че приказваме не за изкуство, а за ЛГБТ+ активизъм, а що се отнася до изкуството, това е напълно обособена тематика!… Значи хем не е изкуство, а провокация, хем претендира за надграждане и обогатяване на изкуството. Като пе..раст да се из..ре на лицето на Исус в катедралата и след това гордо пред камерите да каже, че това е обществено ангажирано изкуство и обогатяване на Христовото обучение!..

Значи държавното управление на Политическа партия „Продължаваме промяната“ и в частност „Аз съм Наско“ и шефа му Кирчо Харварда за няма и месец, с изключение на загърбването на българските исторически и национални ползи в проблема със Северна Македония, стартира най-нагло да пропагандира извращенията, пе..растията и гаврата с българското изкуство, с обичайните фамилни полезности и да тиражира откровени пе..ращини. Така го разбирам аз и го декларирам най-откровено и отговорно, изцяло съзнавайки, че това ще докара до блокирането ми и до персоналното ми заличаване на акаунта от тази така и така прекомерно пе..растко-либерална и цензурираща свободното слово медия.

От този миг съм безапелационен съперник на Продължаваме Пе..растията и храча на Радев и Българска социалистическа партия, че предадоха обичайните български полезности за едната власт! Непростимо!
Това дори банканският селянин, със всичката си селска дивотия, не го позволи цели 12 години! А тези се осраха до шията за няма и месец! Пе..расти!

Армен Попов
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР