Вярно е, че процесът е сложен и отнемащ време, но

...
Вярно е, че процесът е сложен и отнемащ време, но
Коментари Харесай

Анатоли Станев: Настоящото правителство създава законови условия за работа и елиминира наложените от миналото административни пречки

Вярно е, че процесът е комплициран и отнемащ време, само че оттук насетне всичко ще се случва транспарантно “, това съобщи регионалният шеф на Русе Анатоли Станев при срещата си с протестиращите от „ Автомагистрали Черно море “, които по-рано през днешния ден затвориха за близо половин час кръговото кръстовище на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост “.

Станев напомни казаното през вчерашния ден от премиера Кирил Петков, че държавното управление е готово да заплати незабавно над 600 млн. лв. на пътните компании. Средствата ще бъдат платени при изискване, че другата половина от парите ще бъде разплатена след гаранции и цялостна инспекция, че са налице действително и изцяло осъществени действия. Областният шеф разяснява, че това е пътят за справяне с корупционни практики от последните 30 години. Той е сигурен, че казусът ще бъде решен, само че са нужни гаранции, че българският поданик няма да бъде ощетен. „ На всички ни омръзна да се трансформираме в пасивни жертви и заложници на порочни схеми, извънредно време е самите ние да сложим завършек на всичко това “, разяснява още Станев.

По-късно денем Станев ще се срещне и с президента на КНСБ Пламен Димитров, който също се включи в митинга. По думите на Димитров над 500 души от сдружението са застрашени да си изгубят работата, като други 150 чиновници към този момент са напуснали.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР