Вярно е, че някои дами смятат дънките за твърде обикновени,

...
Вярно е, че някои дами смятат дънките за твърде обикновени,
Коментари Харесай

Как да комбинираме дънки през есента

Вярно е, че някои дами считат дънките за прекомерно елементарни, облекла. Това не е изцяло правилно. Разбира се, дънковите панталони от дълго време са постоянно срещан продукт в дрешника. И все пак с тях можете да извършите доста забавни комбинации, които ще разрешат на жена на възраст да наподобява ефектна и привлекателна.

Вижте по какъв начин стилните блогъри носят дънки.

С риза.

Бяла риза с дънки е грациозен вид.

1.

 

Ризите също са положителни за многообразие само че с изключение на с бяло може да комбинирате с други цветове.

2.

Дънковата риза е постоянно срещан вид, само че това не е изгубило своята новост.

3.

Ето да вземем за пример по какъв начин синя риза с принт се съчетава добре със сини дънки. Такъв модел ризи не би трябвало да прибират в дънките. За да завършите напълно външния си тип заложете на обувки с скотски принт.

4.

Тази риза е идеална за съчетание с дънки защото ризата е от 2 цвята единият от които е хубав наследник нюанс. Розовият цвят е определен за съпътстващ цвят, който придава бляскавост на цялото изображение.

5.

6.

Други благоприятни условия

Блуза. За женствена и елегантна визия, допълнете дънките си с блуза. Коя да избера?

Например копринена блуза с леопардов принт ще подхожда на сиви дънки.

7.

Този сезон са настоящи блузи с флорален принт. Оказаха се добър вид за комбитиране с дънки.

8.

Когато избирате монохромна блуза, би трябвало да помислите по какъв начин нейният цвят ще се комбинира със сянката на дънките. Ето образец за сполучливо комлектоване: блуза от шифон и сини дънки.

9.

Контрастен колан, ярки бижута – и възрастта на дамата изчезва на назад във времето, отстъпвайки нейната прелест!

10.

Ако желаете да експериментирате, носете рокля с мини дължина вместо блуза. Оказва се забавно!

11.

Пуловер с дънки е страховит, минималистичен вид.

12.

Ако се притеснявате да изглеждате прекомерно просто, играйте с цвят. Например прибавете бели обувки и чанта с скотски принт към черен пуловер и сини дънки.И допълнете белия пуловер с огромен шал, като го завържете на врата си с красива яка “иго ”.

13.

Ролята на ризата беше една от главните трендове на сезона. И остава в търсенето, изключително през първата половина на есента. Тази риза се съчетава добре с дънки.

14.

 15.

Пуловерът е наложителен детайл през есента! Носете наследник пуловер с дънки! Ще имате монохромен външен тип, който е прелъстителен в разнообразни нюанси на синьото. Остава единствено да вземете обувки, огромни бижута и да завържете шал към врата си.

16.

Ако не можете да намерите подобаващ наследник пуловер в женската секция, разгледайте мъжката секция! Вижте по какъв начин той добави визията със сини дънки.Съвет. За да добавите женственост към мъжкия пуловер, визията токчета и ярки аксесоари.

17.

Как да допълним облика

Деним – тази алтернатива е изключително подходаща, през този сезон като се взими поради, че този модел облекла може да комбинирате с всичко. Като да вземем за пример яке което да се носи с бял пуловер

18.

И с цел да добавите бляскавост към изображението, изберете ярки обувки и чанта

19.

20.

Якето се вписва добре с тениска, риза или блуза. В взаимозависимост от обстановката можете да допълните изображението със сако с разнообразни цветове.

21.

С флорална блуза и сини дънки, както аленото яке, по този начин и късото яке в ярко оранжево наподобяват еднообразно добре.

Якето може да се трансформира в същински връх в облика. Просто би трябвало да изберете на добър модел.

22.

Вижте по какъв начин яке с леопардов принт дейно добави визията с дънки и бежова блуза.

23.

Кройката може да направи модела автентичен, да вземем за пример като това яке с забележими плещи и огромни изрези.

24.

Жилетката постоянно е търсена през есента. По време на разходка е топло и уютно, а най-простота визия  става по-интересна.

Освен това жилетките (ако не са закопчани) вършат дамите от категорията плюс размер образно по-слаби.

Кимоно. Яркото кимоно несъзнателно ще притегли вниманието към една жена. Ако желаете да увеличите степента на жанр, допълнете необятен колан, те към този момент са на мода!

25.

Късо кожено яке, вид бомбер, е алтернатива за сезона.

26.

Искате ли нещо по-елегантно от кожено яке? Добавете леко палто с дължина до коляното към тениската и визията си на дънки. Удобно и красиво!

27.

Както можете да видите, те не са толкоз елементарни, нормалните ни комфортни дънки! Жена на възраст може да наподобява доста женствена в тях, привлекателна, ефектна.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР