Вярно е, че има мъже, които са неверни на партньорите

...
Вярно е, че има мъже, които са неверни на партньорите
Коментари Харесай

Мъжете трябва да са женкари?

Вярно е, че има мъже, които са погрешни на сътрудниците си, само че това не е тъй като " мъжете са женкари ". Неверността е проблем на самостоятелно равнище, а не на групово равнище. Трябва да се схваща, че неверността може да бъде присъща както на мъжете, по този начин и на дамите.

Важно е да се забележи, че неверността не е здравословна или естествена част от една здрава връзка. Тя може да провокира доста проблеми и да наруши доверието сред сътрудниците. Не би трябвало да се приема като наложителност или като нещо, което е " в гените " на мъжете.

Вместо да упрекваме мъжете като група, би трябвало да се съсредоточим върху аргументите за неверността. Това може да бъде обвързвано с персонални проблеми, като липса на самоуважение, проблеми с връзката, липса на фамилиарност, несъответственост на полезностите и други фактори. Решението не е да одобряваме стандарти, а да се ангажираме с построяването на здрави и дълготрайни връзки, където взаимното доверие и почитание са от първостепенно значение.

Мъжете, както и дамите, могат да изневерят по разнообразни аргументи. Някои от главните аргументи, заради които мъжете изневеряват, могат да включват:

Липса на връзка и фамилиарност във връзката - когато мъжът не получава това, от което се нуждае в една връзка, той може да потърси това на открито.

Липса на почитание и самопризнание - мъжът може да изневери, в случай че не получава задоволително почитание и самопризнание от колегата си.

Съвместимост на полезностите - в случай че мъжът и сътрудникът му имат разнообразни полезности и упования от една връзка, това може да докара до невярност.

Липса на самоуважение - в случай че мъжът има проблеми със самоуважението си, той може да изневери, с цел да се почувства по-желан и мечтан от други хора.

Неудовлетвореност със половия живот - в случай че мъжът не е удовлетворен от половия живот във връзката си, той може да търси това на открито.

Влияние на близките - някои мъже може да бъдат повлияни от другари или сътрудници, които ги предизвикват да изневерят.

Важно е да се означи, че изневерата не е естествена или допустима част от една здрава връзка. Тя може да докара до съществени проблеми и нарушение на доверието сред сътрудниците. Ако имате проблеми във вашата връзка, е значимо да се ангажирате с работата им и да търсите помощ от експерти, а не да потърсите разтуха в изневерата.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР