Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,

...
Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,
Коментари Харесай

Понеделник, 9 ноември - Ден на Луната – въздържайте се от критика

Вярата в астрологията е въпрос на персонален избор. Едни считат, че тя дава на хората съответни познания и данни, които ще им оказват помощ в живота, а други – че въобще не трябва да й се има вяра. Но и най-големият черноглед ще се съгласи, че е постоянно добре да сме с една прогноза напред.

Така или другояче мнозина стартират деня си с астрологичната прогноза, по тази причина ви предлагаме да сверявате всяка заран дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дълготраен опит и висок професионализъм.

Понеделник, 9 ноември - Ден на Луната – под напрежение прочувствен ден, въздържайте се от рецензия и не започвайте нови планове.

Луната е намаляваща, което прави деня подобаващ за разчистване на дома и офиса, за започване на диети и действия в региона на здравословното хранене, спорт, грижи за тялото.

До обяд Луната ще има въздействие върху по-трезвата ви преценка, върху положителната ви дарба за учене и отзивчиви умения. Бързо ще възприемате всяка нова информация и ще сте отворени към всичко ново. В следобедните часове Луната ще смени знака си и ще премине в Дева. Това състояние ни прави аналитични и сериозни. Ние сме продуктивни, само че сме загрижени за здравето си. Днес работата и осъществяването на отговорностите са на напред във времето.

Днес ще имаме изострено внимание, упоритост и истинска мисъл. Ще имаме по-добри качества да убеждаваме другите. С самостоятелен дух ще вървим по своя път и ще търсим нови способи на деяние. Ще сме решителни, ще имаме полет на въображението и ще имаме шанс в нещата, които вършим.

Времето е уместно за нови научни разработки и нововъведения в бизнеси в областта на хранително-вкусовата индустрия, в диетологията, в съставянето на здравословни режими и в грижите за тялото.

Днес обаче ще се окажете в доста рискови обстановки, предизвикани от мощни пристрастености. Някои от тях могат да са свързани с необуздани еротични стремежи. Може да сте раздразнителни и недоволни от колегата си – даже може да се стигне до спорове. В някои случаи даже може да се стигне до разлъка. В този ден ще се следи висока податливост към изневери, към рисков живот, зависещ на инстинктите, към основаване на голям брой любовни връзки. Една част от хората могат да се почувстват като магнит привлечени от представители на срещуположния пол, само че ще би трябвало да си дадат сметка, че те не са значими за тях. Те ще се прекомерно заети със себе си и възприятията на другите ще са им в огромна степен безразлични. Денят не е подобаващ за нови връзки и партньорства.

Аспектът сред Слънце и Нептун разсънва изтънчени усеща и чувства, усетът и сетивата ни за обич, хубост и изкуство. Ще ни притеглят мистични проучвания. Денят е подобаващ за медитация, усамотение, йога, релаксираща музика, за всевъзможни действия, при които е належащо въображение и вътрешен глас. Добре ще печелят търговците на алкохол, медикаменти и опияти.

Не подписвайте контракти за покупка на земя и недвижими парцели и избягвайте държавните администрации. Възможни са проблеми и забавяния на правосъдни каузи, както и компликации при споразумяване на въпроси с висшестоящи.

На международната сцена са вероятни непредвидени промени, които ще повлияят и на народите, и на властовите елити.

Прогнозата приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР