ВВС съобщи, че докато в САЩ събират останките на метеорологичния

...
ВВС съобщи, че докато в САЩ събират останките на метеорологичния
Коментари Харесай

Сваленият от САЩ китайски балон е носел товар с размерите на самолет

ВВС заяви, че до момента в който в Съединени американски щати събират останките на " метеорологичния " балон от крайбрежията на Южна Каролина, през вчерашния ден китайското държавно управление е признало, че аналогично летателно устройство, движещо се над Латинска Америка, също е китайска благосъстоятелност.

Според изказването на китайското външно министерство, сходно на сваления от Съединени американски щати, и този балон " съществено се е отклонил " от курса, заради метеорологичните условия. Висш американски офицер обаче обори тази версия, защото балонът, летял над Съединени американски щати, е бил маневрен и „ екипиран с витла ”.

Първоначално американските военни оповестиха, че не имат намерение да го нападат, защото може да аргументи вреди, в случай че падне в жилищен регион, само че по-късно въпреки всичко смъкнаха балона, а китайските управляващи упрекнаха Съединени американски щати, че са употребявали " безразборна мощ ", нарушавайки „ духа на интернационалното право "..

В издирването на останките вземат участие профилирани кораби, в това число океанографски проучвателен транспортен съд, екипиран със сонар. Няма проект отломките да бъдат върнати на Китай, само че специалисти от американското разузнаване ще ги проучват, с цел да се...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР