Второто място в класацията на Резонанс консалтънси се заема от

...
Второто място в класацията на Резонанс консалтънси се заема от
Коментари Харесай

Лондон е най-добрият град за туризъм през 2023 година

Второто място в класацията на " Резонанс консалтънси " се заема от Париж

Рим се подрежда на седмо място в влиятелната ранглиста за най-хубавите за живеене и туризъмградове по света за 2023 година, заяви в четвъртък общинският консултант по въпросите на туризма, събитията, модата и спорта Алесандро Онорато, съобщи през днешния ден АНСА, представена от Българска телеграфна агенция.

Класацията, изготвяна годишно от " Резонанс консалтънси ", се оглавява от Лондон, Париж, Ню Йорк и Токио.

Онорато сподели, че " фактът, че Рим е на седмо място в класацията на най-хубавите градове в света и преди всичко измежду италианските градове, е самопризнание за вложенията, които направихме дружно с кмета (Роберто) Гуалтиери, с цел да подобрим качеството на туристическите услуги за гостите на града ".

Онороато добави, че в този момент италианската столица предлага " нова палитра от огромни събития в региона на модата, спорта и културата на най-високо равнище, както и разпространение на Рим на най-важните интернационалните туристически изложби ".

" Щастливи сме, че тази работа е приета и оценена ", сподели той.

" Туристическият бранш генерира значими верижни резултати върху стопанската система и заетостта, с преимущества и благоприятни условия за целия град ", добави съветникът.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР