Второто издание на събитието Точка на кипене – За или

...
Второто издание на събитието Точка на кипене – За или
Коментари Харесай

Гласувайте в анкетата „За или против кеша“  – остават броени дни до дебата

Второто издание на събитието Точка на шупване – „ За или срещу кеша vol.2 “ ще се организира на 27 септември в Литературен клуб „ Перото “ от 13:00ч.

В него ще вземат присъединяване четирима участници разпределени в два тима. Дебатът ще се случи при съблюдаване на точни правила, съгласно които всеки от участниците ще разполага с несъмнено време, с цел да изложи своите причини в поддръжка на тезата, която пази.

За начална точка на дебата ще се смятат резултатите от анкетата, в която вие имате опция да гласувате в този момент. За да изразите вашето мнение е належащо да влезете на линка тук: https://bit.ly/3LpWLOO

Участници

В дуелът с причини един против различен ще застанат два тима. Отборът, който ще пази позицията „ ЗА “ кеша е в състав Стоян Панчев, макроикономист и полиси анализатор и бизнес журналистът Стефан Антонов. Отборът бранител на тезата „ ПРОТИВ “ кеша е с участници Димитър Продански, изпълнителен шеф и член на борда на шефовете на MFG Digital и Стойне Василев, самостоятелен персонален финансов съветник и вложител.

Модератор на дебата ще бъде Илия Вълков, заместител основен редактор на списание „ Мениджър “.

Как ще протече дебатът?

В началото всеки ще има по 2 минути за встъпителни за полемиката думи и обща обосновка по тематиката. След това модераторът ще задава въпроси. При заложен въпрос всеки от участниците ще има опция да отговори за времето от 2 минути. Следва 1 минута, в която всеки от участниците ще има опция да обори с контрааргументи позицията на противниковия тим. След привършване на дуелите по обособените въпроси, всеки участник ще има 2 минути за заключителна защита в отбрана на отборната позицията.

Гласуване – в което ще се включат онлайн феновете на дебата. По време на събитието те ще могат да поддържат посредством попълване на онлайн анкета тезата, която смятат, че е предпазена най-добре в дебата.

Победител е тимът, който успее да реализира превръщане на резултата или смяна в по-висока степен в позицията, изразена от феновете. За първични данни по повод мнението на феновете се одобряват резултатите от предварителна анкета, която е налична тук.

Регистрирайте се и запазете своето място в залата на осъществяване ТУК

Дебатът ще бъде излъчен и онлайн в страницата За или срещу кеша vol.2 - Точка на шупване - дебатите на МЕНИДЖЪР. и facebook страницата на Мениджър Нюз.

Генерален сътрудник на събитието е   Management Financial Group.

Медийни сътрудници са : Българска национална телевизия Dnes.bg , Bloomberg TV Bulgaria,  SmartMoney.bg ,  MoitePari.bg

Институционални сътрудници са:  Българска стопанска камара

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР