Второто дете на принц Уилям и съпругата ми Кейт Мидълтън

...
Второто дете на принц Уилям и съпругата ми Кейт Мидълтън
Коментари Харесай

Защо принцеса Шарлот ще донесе 4,3 млрд. долара на британската икономика

Второто дете на принц Уилям и брачната половинка ми Кейт Мидълтън - принцеса Шарлот, е единствено на 3 години, само че е фаворитка на целия свят. Тя обра овациите и на сватбата на чичо си принц Хари преди дни.

Оказва се обаче, че за английската стопанска система тя има огромно значение. Според калкулации на консултантската компания Brand Finance Group Шарлот ще донесе на страната си 4,3 милиарда $. По този индикатор тя изпреварва брат си Джордж , който ще способства с 3,2 милиарда $.

Как тъкмо кралските деца оказват помощ на стопанската система?

" Тези суми са проекции на това, което принцът и принцесата ще донесат на страната по време на целия си живот. В случай, несъмнено, че продължат да имат същия положителен резултат ", изясни Сехр Сарвар, управител на Brand Finance Group, пред Insider.

Подобно на майка си, Шарлот и Джордж въздействат мощно на марки облекла или играчки, с които са виждани. Рокличките, с които е снимана Шарлот на разнообразни събития да вземем за пример, се изкупуват за часове. Британски медии даже са определяли, че " всичко, до което се допрян, се трансформира в злато ".

Децата имат резултат и върху доходи от туризъм. " Много хора идват в Лондон с вярата да видят Джордж или Шарлот на балкона на Бъкингамнския замък. Също по този начин генерират голям интерес при интернационалните визити с техните родители като тези в Полша и Германия ", изясняват още от консултантската компания.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР