Второкурсникът в специалност История и геополитика на Балканите“ Божидар Валеов

...
Второкурсникът в специалност История и геополитика на Балканите“ Божидар Валеов
Коментари Харесай

Домакини на Дондуков 2! Студентът от Благоевград Божидар Валеов стана президент за един ден

Второкурсникът в компетентност „ История и геополитика на Балканите “ Божидар Валеов от Благоевград, дванадесетокласниците Рая Маркова от Русе и Александър Градев от Варна станаха „ президент за един ден “ и се включиха в работните срещи на президента Румен Радев. Днес президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова отвориха за втора поредна година кабинетите си за възпитаници и студенти, които през днешния ден се включиха в работата на президентската институция.

Шестима младежи станаха за ден домакини на „ Дондуков “ 2 в границите на самодейността за кариерно развиване „ Мениджър за един ден “, проведена от Джуниър Ачийвмънт България.

Тази година близо 100 възпитаници и студенти от цялата страна аплайваха за позициите „ президент “ и „ вицепрезидент “ за един ден.

Румен Радев и Илияна Йотова посрещнаха младежите в Гербовата зала. Освен че се включиха в активността на институцията за ден, спечелилите в самодейността споделиха на президента и на вицепрезидента своите визии за бъдещето на страната. Румен Радев приветства младежите и задълбочения им интерес към настоящите тематики от дневния ред на обществото. „ Модернизацията на България във всеки един аспект лежи на плещите на младежите с упоритост, познания, родолюбие и дейна гражданска позиция “, акцентира президентът.

Организаторите на самодейността показаха благодарността си за предоставената опция младежите да се включат в работата на институцията и смисъла й за държавността.

Вяра Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР