Втородивизионните Литекс (Ловеч) и Янтра 2019 (Габрово) завършиха 1:1 в

...
Втородивизионните Литекс (Ловеч) и Янтра 2019 (Габрово) завършиха 1:1 в
Коментари Харесай

Литекс и Янтра не се победиха в контролна среща

Втородивизионните Литекс (Ловеч) и Янтра 2019 (Габрово) приключиха 1:1 в контролна среща, която се игра на Градския стадион в Ловеч. Това е и единствения другарски мач на момчетата на Живко Желев като домакини по време на цялата лятна подготовка.

Гостите от Габрово превъзхождаха в играта през цялото първо полувреме и разумно се отдръпнаха с задатък от един гол. Вкара го Християн Кожухаров в 12-ата минута, който се разписа след центриране от корнер и меле в наказателното поле.

След началото на втората част в състава на Литекс бяха осъществени доста промени, тимът упражни напън и изравни в 52-ата минута. Разписа се преотстъпеният от ЦСКА-София Марк-Емилио Папазов с глава, който прати топката в мрежата след центриране на Илиян Капитанов.

До края на срещата домакините от Литекс преобладаваха, сътвориха 2-3 положителни голови положения, само че не съумяха да стигнат до триумфа. Следващата контрола на Литекс, която е и последна преди началото на новото състезание, е в събота от 11.00 часа на стадиона в Правец против Миньор (Перник).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР