Вторник вечер от 21:10 Филмови нощи във Филипополис кани всички

...
Вторник вечер от 21:10 Филмови нощи във Филипополис кани всички
Коментари Харесай

Вижте програмата на Филмовите нощи във Филипополис

Вторник вечер от 21:10 Филмови нощи във Филипополис кани всички фенове на жанровото кино на едно самобитно завръщане към познатата стилистика на френския режисьор Люк Бесон с новия му филм АННА. С присъединяване на Килиън Мърфи, Хелън Мирън, Люк Евънс и Саша Лус филмът наблюдава Анна Полякова, някогашен модел от Москва, трансформирал се в държавен сътрудник и палач. Анна е вербувана от своя шефка, която я изпраща на секретна задача в Париж. Типично в стила на екшън каноните на Бесон, бойните подиуми са изпипани като същински балет. Подобно на класики като „ Никита “, „ Леон “ и най-големия си шлагер досега „ Луси “.

Късната прожекция от 23:30 ч. ще бъде тази на последния филм на именития режисьор Дани Бойл – ВЧЕРА СИ Е ЗА ВЧЕРА. Филмът се концентрира върху Джак Малик (Химеш Пател) – музикант и създател на песни в малко британско крайморско градче. Единствената му опора в несполучливата му кариера е приятелката му от детинство Ели (Лили Джеймс). След чудноват случай с рейс по време на световно прекъсване на тока той се оказва единственият човек на света, който си спомня за съществуването на Бийтълс. Джак бързо се трансформира в суперзвезда, изпълнявайки частите на най-великата група на всички времена пред аудитория, която ги чува за първи път. Поне до момента в който нещата не се объркват.

Напомняме ви също по този начин, че тазгодишното издание занапред ще предложи още една класика на феновете на огромното кино, това ще бъде АМАДЕУС (25.07) на режисьора Милош Форман. Очакват ви също по този начин още няколко прожекции на английската комедия ВЧЕРА СИ Е ЗА ВЧЕРА, както и на новия екшън-трилър на Люк Бесон – „ АННА ” (от 20.07), който бележи завръщане на режисьора към неговите корени.

Цените на билетите за кинопанорамата са 7/6 лева Продават се на касите на лятно кино „ Орфей “ /19.30-23.30ч/ и LUCKY Дом на киното /16.00-21.00 ч/, както и онлайн на boxoffice.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР