Вторник ще бъде начало на един нов кратък цикъл на

...
Вторник ще бъде начало на един нов кратък цикъл на
Коментари Харесай

Хороскоп: Денят е благоприятен за финансови дела

Вторник ще бъде начало на един нов къс цикъл на развиване, в който ще можете да развиете в удобна посока ваши финансови каузи.

Това ще бъде удобен ден за споразумяване на документ или различен паричен ангажимент с мъж. Ще можете да се облагодетелствате удобно от дейностите на хора, родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Това ще бъде неподходящ ден за пътешестване. Ако ви следва подобен подгответе се добре механически, както с превоза, който ще употребявате по този начин и с останалите значими елементи за вашето пътешестване.

Опитайте се с такт и дипломатичност да разрешите неприятна обстановка в любовния си живот. Днес избягвайте да харчите пари за всевъзможен тип хазарт.

Овен

Не си правете проекти за деня. В сънят, който сте сънували тази нощ, може би се отразяват страховете, които ви тревожат. Починете си от домакинската работа.

Яжте леки храни, плодове и зеленчуци. Ако на излизане от къщи вятърът духа в гърба ви – ще ви бъде оказана поддръжка.

Телец

Не си правете проекти за деня. В дни като днешния още от древността са се случвали странни феномени, каращи хората още веднъж да избират своя личен път в живота.

Възможно е да преосмислите доста неща или да видите по-кратък път за постигане на задачите си.

Ако вятър издърпа от ръцете ви чадър – рискувате да минете около щастието си. Полезни за деня са леките храни, плодовете и зеленчуците.

Близнаци

За през днешния ден е най-добре нищо да не планирате. Дни като днешния са свързани със странни и непредсказуеми феномени. Понякога те принуждават хората да избират различен път за личното си развиване.

Починете си от домашните отговорности. Хапнете малко плодове. Ако вятър издърпа от ръцете ви чадър – рискувате да минете около щастието си.

Рак

Днес не е желателно да планирате каквото и да било. В дни като днешния от време на време странни феномени карат хората да трансформират пътя в живота си. Тази нощ може би сте имали индикативен сън.

В него евентуално са се отразили преследващи ви страхове. Но не се плашете, външния свят не носи заплаха за вас.

Хапнете някакви плодове. Ако денем ви преследва уханието на някакви цветя – чака ви разкриване.

Лъв

През днешният ден послушайте препоръките на вътрешния си глас и своята вътрешен глас. Не би трябвало да взимате прибързани решения, защото сте прекомерно тясно свързани със своите близки и не може да пренебрегнете техните стремежи.

Днес не се занимавайте единствено с домашна работа. Облечете облекла, които не са ярки, а в спокойни пастелни цветове. Ако на излизане вятърът ви духа в гърба – ще имате поддръжка.

Дева

Желателно е нищо да не планирате авансово, тъй като през днешния ден ви е много мъчно да определите в каква поредност да правите нещата. При това може да изпитвате и известна изнемощялост.

Звездите ви поучават да свършите това, което не сте съумели да свършите през вчерашния ден и да обърнете внимание на здравето си.

Ако вятърът ви издърпа чадъра – ще минете около своето благополучие.

Везни

Въпроси от идеологически, набожен и метафизичен темперамент стартират да играят значима роля в живота на доста хора, които подсъзнателно са настроени на непоклатимост и ред.

Сънят присънил ви се тази нощ, може нещо да ви подскаже. Днес не обличайте ярки облекла.

Ако през целият ден ви преследва някакъв аромат на цветя – ще дойдат неизбежни разобличения.

Скорпион

Днес е по-добре нищо да не планирате. Денят е изпълнен със странни и непредсказуеми феномени. Напълно е допустимо да ви потърсят за помощ родственици или познати.

Не се занимавайте с домашна работа. Днес не се носят ярки облекла. Ако вятърът изтръгне чадър от ръцете ви – ще минете около своето благополучие.

Стрелец

Днес е най-добре нищо да не планирате. Дни като днешния са свързани с непредсказуеми и странни феномени, които карат хората още веднъж да избират собствен път в живота.

Полезно е да се вслушате във вътрешния си глас и вътрешен глас. Не взимайте прибързани решения.

Днес не се обличат облекла в ярки цветове. Ако на излизане вятър ви духа в гърба – ще ви бъде оказана помощ.

Козирог

Възможно е нещо да ви бъде подсказано от съня, който сте сънували тази нощ. В него може да са се отразили преследващи ви страхове, само че никаква действителна тягост не ви заплашва.

Не обличайте облекла с ярки цветове. Ако вятърът издърпа чадърът от ръцете ви – ще минете около своето благополучие.

Водолей

Днес е ден на непредсказуеми и странни феномени, които могат да принуждават човек да промени пътя в живота си. Добре е да се вслушате във вътрешния си глас и вътрешен глас.

Не взимайте бързи решения. Днес не обличайте облекла с ярки цветове. Ако на излизане от къщи вятърът духа в гърба ви – ще ви бъде оказана поддръжка.

Риби

Днес не си правете проекти. Заслушайте се във вътрешния си глас и в интуицията си, не взимайте неочаквани решения. Ако излизайки от къщи усетите вятър, който духа в гърба ви – ще ви окажат поддръжка.

Ако вятърът издърпа от ръцете ви чадъра – рискувате да минете около своето благополучие. Звездите ви предлагат леки храни, плодове и зеленчуци.
Източник - dunavmost.com.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР