Вторник, 18 часа. По малка софийска улица вървят млад мъж

...
Вторник, 18 часа. По малка софийска улица вървят млад мъж
Коментари Харесай

Ето ги в центъра на София! След края на „Ергенът“ Евгени Генчев намери любовта в…

Вторник, 18 часа. По дребна софийска улица вървят млад мъж и жена. Ръми дъжд, а те са облечени в спортни облекла в тъмни цветове. Не вършат усещане на никого. Само по-наблюдателните, които се взират в двойката, откриват, че това са надарената певица Дара и Ергенът от едноименното предаване на Би Ти Ви Евгени Генчев. Пианистът, който през седмицата се изтезава от Хамлетова алтернатива на коя участничка да подари сърцето си, сякаш е направил своя избор отвън формата, предаван по Би Ти Ви.

С Дара излизат на столичната улица „ Раковски “ и влизат в магазин за алкохол и цигари. След малко са отново на улицата и не престават разходката си. В един миг тя го хваща на разположение. Приличат на хора, които се харесват, познават навиците си и не са се запътили за концерт. Поне облеклото им не подсказва сходни планове. Може да са просто положителни другари, въпреки че следени в профил, наподобяват на сътрудници.

Дара прави извънредно сполучлива кариера и наскоро се завърна от взаимно турне с Дони в Съединени американски щати и Канада. Преди време беше гадже на Папи Ханс, а по-късно разгласи обществено връзката си с доктора по фармакология Ервин Иванов. Евгени Генчев пък призна в „ Ергенът “, че е завършил своя дълга връзка.
Предаването се излъчва на запис и пианистът, който възнамерява концерт през юни в Античния спектакъл в Пловдив, от дълго време не е във Вилата на любовта. Както „ Филтър “ към този момент писа, мечтаният пръстен в предаването завоюва 24-годишната моделка и защитничка на животните Валерия. Именно тя чува думите: „ Обичам те! Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена “ и ще получи мечтания пръстен.
Очевидно е, че увлечението на Евгени не е траяло дълго, тъй като сега наподобява повече от благополучен с Дара.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР