Вторник, 12 октомври – С внимание за бъдещите плановеЛуната и

...
Вторник, 12 октомври – С внимание за бъдещите плановеЛуната и
Коментари Харесай

Вторник, 12 октомври – С внимание за бъдещите планове

Вторник, 12 октомври – С внимание за бъдещите проекти

Луната и Уран през днешния ден се намират в тригон. Това значи, че ъгълът сред орбитите им е 120 градуса. Това разположение на планетите може да ви повлияе, като предизвика във вас изблик на спонтанни музи. Луната и Уран желаят да привлекат вниманието ви към нещо ново в живота ви, към което несъмнено би трябвало да се насочите.

Уран има силата да разсънва мощни стремежи за независимост, поради което даже може да поискате да промените досегашната си месторабота, специалност, занятие. Но здравият разсъдък не би трябвало да ви напуща. Принципно нищо не е толкоз добре, колкото наподобява. Препоръчително е да деянията самообладание.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните е добре да сложат формален костюм – ще имат мотив за празнуване. Колегите и шефовете им ще са доста удовлетворени от тях и ще ги поздравяват поради това, че упоритата им работа е дала своя резултат в интерес на всички.

Телците ще желаят животът им да е по-спокоен и слънчев. Ще желаят да избягат от рутината, а въпросите, свързани с дома и фамилията им, ще заемат голяма част от времето им.

Близнаците ще са натоварени с нови отговорности, които им дават обещание големи облаги от покупко-продажбите, които ще сключат през днешния ден. Добре е да извърнат особено внимание на здравето си.

Раците ще ги изтезават сантиментални усеща. Ще се стремят да работят на бързи обороти, с цел да имат повече време за обичания си човек. Той ще им отвърне с реципрочност, като им предложи нови хрумвания за бизнес, за взаимоотношенията им да станат дълготрайни.

Лъвовете ще получат самопризнание, което им се дължи от много време насам. Ще се радват на поддръжката на близки и другари за започването на нов план. Не би трябвало да се двоумят да я одобряват, тъй като за тях ще е в действие правилото: „ Добре започнатата работа е на половина свършена “. Така че е значимо да продължат със същото старание, с което са работили до момента и триумфите няма да закъснеят.

Девите през днешния ден ще би трябвало да пазят високо морални полезности, като демонстрират и огромна доза деловитост. Много от тях ще би трябвало да разработят тактики за реализиране на по-голяма продуктивност.

За Везните през днешния ден е прелестен ден да се погрижат за имиджа си – да се подложат на разкрасителни процедури, да се запишат на курс по театрална тирада и по сладкарство.

Скорпионите през днешния ден ще научат скъпи уроци и то освен в случай че се вслушат в препоръките на по-опитните и препатили от тях. Ще им се наложи да си вземат поука от персоналния опит. Препоръчително е да сдържат нервите си, с цел да не им се наложи след това да уреждат взаимоотношенията си в правосъдна зала.

Стрелците ще са като магнит изключително в случай че заложат на смяна във външността си – облекат се шикозно, сложат ефектно украшение и мощен парфюм. Така по-лесно ще водят комплицираните бизнес договаряния, които през днешния ден се обрисуват да са изключително огромно предизвикателство за тях.

Козирозите е добре да са по-внимателни във връзка с приходите си, в сравнение с към разноските си. Създалата се обстановка на работното им място може да се окаже по-трудна, в сравнение с са очаквали. Може да им се наложи да се заровят в работа за известно време, до момента в който съумеят да преодолеят сложния за бизнеса им интервал.

Водолеите ще съумеят да реализират задачата си, която преследват от много време насам. Ще си дадат сметка, че при тях триумфът в никакъв случай не е сервиран на тепсия, а за него би трябвало да се борят доста методично и отдадено.

Рибите ще имат шанс, в случай че влагат в откриването на бижутерски магазин. Днес всичко, с което се захванат и е обвързвано с предмети, символизиращи лоялност и любов, ще се увенчае с голям триумф.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР