Вторият сезон на сериала Домът на дракона“ ще се състои

...
Вторият сезон на сериала Домът на дракона“ ще се състои
Коментари Харесай

Втори сезон на „Домът на дракона“ ще бъде още по-кратък

Вторият сезон на сериала „ Домът на дракона “ ще се състои от 8 епизода вместо от 10, както първия, оповестява Deadline. Ръководството на стрийминг услугата HBO е решило да понижи броя на епизодите заради промени в сюжета.

Предполага се, че основателите на сериала към този момент възнамеряват трети сезон.

Сделката поражда вяра измежду почитателите на хитовия сериал за нови завършения в света на Вестерос

Порталът написа, че изпълнителният продуцент и шоурънър Райън Кондал работи с създателя на книгата Джордж Мартин по въпроса „ по какъв начин да се прекъсне разказът от сезон в сезон, какви борби да се включат в сюжета и по кое време “. Твърди се, че елементи от сюжета, в началото планувани за втори сезон, в това число „ огромна борба, е решено да се пренесат в трети сезон. Източниците на портала прецизират, че до момента в който управлението на HBO към момента взема решение дали три или четири сезона „ ще бъдат оптимални, с цел да се опише цялата история “.

Говорител на HBO удостовери пред Deadline, че вторият сезон ще се състои от осем епизода, и изясни, че това е „ подбудено от сюжетната линия “. Той не даде никакви други детайлности.

Порталът прецизира, че премиерата на втория сезон може да се състои през лятото на 2024 година

„ Домът на дракона “ е предистория на „ Игра на тронове “ и е основан на сюжета на книгата „ Огън и кръв “ и споделя историята на членовете на дома Таргариен. Премиерата на първия сезон бе през август 2022 година Той печели „ Златен глобус “ за най-хубав трагичен сериал.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР