Вторият сезон на Ергенът е в разгара си, а коментарите

...
Вторият сезон на Ергенът е в разгара си, а коментарите
Коментари Харесай

Ергенът Евгени и предишният му колега - Виктор, имали нещо общо?

Вторият сезон на " Ергенът " е в разгара си, а мненията за разнообразни измами в риалити формата, към този момент са налице. И стават все по-яростни - в обществените мрежи.

Още при започване на формата стана ясно, че предходният и актуалният ерген май не се познават. Истината обаче, се оказа малко по-различна. Двамата освен се познават, само че сред тях е имало и освен това преди години.
 
                             

Става въпрос за пикантна и много гореща история сред Виктор Стоянов и Евгени Генчев, която се случва преди десетина години. В това твърдят фенове на формата, интензивно дискутиращи в мрежата протичащото се в шоуто, написа Блиц.

Фенове на шоуто разясняват, че световноизвестният пианист Евгени припомня доста на Виктор по иронията в изрече. Техни съперници обаче споделят, че това може да се дължи на сценаристите...
 
                             

Освен това двамата се появяват в чалга клип на Галена от 2015 година към песента ѝ " Стара каравана ". В него се вижда по какъв начин Евгени и Виктор се возят в кола, смеят се удовлетворени и се търкалят в пясъка на плажа. И двамата са в забележителна топ форма и много близки...



Нищо чудно да са си и другари, разясняват почитателите на шоуто.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР