Вторият отбор на Шампионите започна подготовка за новия сезон. Заниманията

...
Вторият отбор на Шампионите започна подготовка за новия сезон. Заниманията
Коментари Харесай

Лудогорец II с три контроли през лятната подготовка

Вторият тим на Шампионите стартира подготовка за новия сезон. Заниманията се водят в комплекса „ Гнездо на орли ”, който дава отлични условия. Тодор Живондов работи с група от 18 полеви играчи и двама вратари. Има едно ново попълнение и това е роденият през 2006 година Антонио Попов, който идва от школата на Септември (София). Шанс да впечатлят старши треньора Тодор Живондов са получили Несин Салим, Георги Янев, Симеон Шишков и Константин Димитров, които напролет играха в Лудогорец III. С първия тим се готвят Димитър Илиев, Хюсеин Кельовлуев и Владислав Найденов.

До старта на новото състезание във Втора лига Лудогорец II ще изиграе три контроли, като се търси противник и за четвърта. Първата инспекция е на 27 юли в Разград против Фратрия. След дуела „ орлите ” отпътуват на лагер в Дряново, където ще останат една седмица. Там те ще срещнат локалния Локомотив на 29 юли, а на 1 август ще играят със Спартак (Варна) в Трявна. След края на лагера отборът се прибира в Разград, където по предварителната стратегия трябваше да се организира контрола с Дунав (Русе). По волята на жребия обаче “драконите ” ще са първият противник на разградчани в шампионата и затова ще се търси различен вид.   

„ През миналия сезон тимът игра проведено, печелившо и с цялостно себераздаване. Избягвам да давам лични оценки, само че не мога да не призная, че Дамян Христов заслужава да бъде отличен. Той изигра доста мощни мачове, а в няколко случая намесите му бяха с основно значение за постигнатите победи. За мен най-силно се представихме в домакинския мач против Крумовград през пролетния полусезон ”, разяснява старши треньорът Тодор Живондов. Той дефинира като съществена цел на отбора колкото се може повече момчета да реализират цялостния си капацитет през шампионата, с цел да имат късмет да пробият в първия състав. „ С ангажимента, че цифрите варират по разнообразни аргументи, желая да подчертая, че сега към 40 ученици на Академия Лудогорец са част от първото и второто равнище на професионалния футбол в България ”, добави Живондов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР