Вторият мач между Кубрат Пулев и Дерек Чисора ще бъде

...
Вторият мач между Кубрат Пулев и Дерек Чисора ще бъде
Коментари Харесай

Кубрат Пулев към Дерек Чисора: Опасен боксьор си, но много говориш!

Вторият мач сред Кубрат Пулев и Дерек Чисора ще бъде на 9 юли в Лондон, а както прилича на такова шоу, заканите преди този момент не стопират!

Специално за bTV Кобрата беше безапелационен, че няма от какво да се тормози и е убеден, че ще реализира 30-а победа на професионалния кръг.

" Подобрил съм някои неща в отбраната. Подобрил съм някои разбирания за самата игра. Много неща съм подобрил. Моят треньор Ули Вегнер постоянно ми е казвал: " Само отбраната да е бетон и оттова нататък ставаш несломим ", сподели Кобрата и по-късно се обърна към своя противник:

" Всички правят оценка, че си добър боксьор, рисков боксьор, обаче прекомерно доста приказваш. Вика: " Гарантирам, че ще го нокаутирам ". Казвам: " Ти и предния път гарантираше, и за другите съперници гарантираше, пък те биха ". Трябва да си си научил урока. Въпросът е на 9 юли какво ще се случи "
 Еди Хърн: Мачът Пулев - Чисора ще е финален късмет за единия и пенсия за другия Еди Хърн: Мачът Пулев - Чисора ще е финален късмет за единия и пенсия за другия
Мечтата на българския боксьор си остава международната купа в тежка категория. При победа Пулев е оптимист, че можем да забележим мач с негово присъединяване за най-ценния пояс до края на годината.

" Да нямаме травми и аз, и Чисора. Да има победа. След което към края на годината за какво не и мач за международната купа?! Моето предпочитание и най-голяма наслада биха били да развеселявам българите и българския народ в тези сложни моменти. Нямам нищо персонално против Джошуа. Това би било най-добре. Би било сбъдната фантазия. Дори да не се получи по този начин, да бъде различен развоя, това няма значение. За мен задачата си остава международната купа. Мисля, че към този момент третия път ще я взема ", сподели Пулев.

За последно той се качи на кръга на 14 май в Съединени американски щати против Джери Форест и реализира победа. Веднага след триумфа той застана в ъгъла, с цел да своя брат Тервел.

" 3-4 дни нямах глас. Беше ми доста необичайно, тъй като трябваше да подвигна телефона на съществени хора, другари. Гласът ми звучеше като на препил пияч след 3-дневен маратон. Казвам: " Да знаеш, че съм пресипнал, тъй като виках! ". Имаше хора от испански малките екрани, които бяха от мен. Казвах си " Горките хора, несъмнено си викат от кое място пристигна тази тревога тук? ". Не стопирах 10 рудна да крещя! И брат ми по-късно сподели, че това е било доста скъпо за него ", показа Кобрата.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР