Вторият жалбоподател каза на процеса срещу мъж, обвинен в сексуално

...
Вторият жалбоподател каза на процеса срещу мъж, обвинен в сексуално
Коментари Харесай

Жалбоподателят казва на процеса за сексуално насилие, че не е имало „прелюдия или контекст“ към действията на обвиняемия

Вторият жалбоподател сподели на процеса против мъж, упрекнат в полово принуждение против шестима млади мъже, че е имало „ никаква въведения или подтекст “ за хипотетичния случай.

59-годишният мъж, чието име не може да бъде посочено по правни аргументи, се пледира за почтен по две обвинявания за полово посягане по отношение на този жалбоподател.

Жалбоподателят сподели на Anne-Mari Lawlor SC, прокурор, във вторник, че е навършил 18 години през 1991 година и е почнал лицей през септември.

Той сподели, че знае за обвинения мъж от родния му град, само че е стигнал единствено до го познавам по-добре, откакто почнал лицей в Дъблин.

Свидетелят сподели, че негов другар живеел в същата къща като обвинения мъж и той „ аварирал “ там към пет или шест пъти, откакто изпуснал рейса за у дома.

Той сподели, че случаят е станал по време на първата му година в колежа, когато той е останал в къщата през въпросната нощ.

Мъжът сподели, че е спал по тениска и боксерки на пода межд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР