Втори заподозрян за смъртта на Мак Милър беше арестуван по-рано

...
Втори заподозрян за смъртта на Мак Милър беше арестуван по-рано
Коментари Харесай

Втори заподозрян за смъртта на Мак Милър

Втори обвинен за гибелта на Мак Милър беше задържан по-рано тази седмица. 26-годишният рапър, чието същинско име е Малкъмл Джеймс Маккормък умря от свръхдоза на 7 септември 2018 година. В понеделник, 36-годишният Райън Рийвс беше задържан и упрекнат като съизвършител в гибелта на изпълнителя.

В дома на Рийвс са били открити хапчета, марихуана, револвер, две пушки, както и голямо количество патрони. Той може да бъде освободен против гаранция от 50 хиляди $. Това не е единственият обвинен за гибелта на Мак Милър.

По-рано този месец, Камерън Джеймс Пит беше задържан и упрекнат, че е съдействал за съдбовния завършек на рапъра. Той е продал на изпълнителя хапчета, които съдържали отровното вещество фентил два дни преди гибелта му. Очаква се делото му да стартира другия месец.

На събитие, проведено в памет на Милър преди две седмици, татко му – Марк Маккормък, показа, че карцерът на Пит е донесъл на фамилията лека доза утешение. „ Всички сме били млади и сме опитвали опиати, в това число и аз. Но в този момент светът е друг и ти би трябвало единствено една дребна доза, доста дребна доза от фентанил и кокаин и си мъртъв. Това, което мога да ви кажа е единствено едно: Не го правете, не си заслужава риска “, сподели в изказване бащата на Мак Милър.

Очаква се Райън Рийвс да се снабди с публични обвинявания тези седмици.

Източник: tialoto
Снимка: Getty
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР