Втори български борец ще излезе във финал на Европейското по

...
Втори български борец ще излезе във финал на Европейското по
Коментари Харесай

Втори наш борец стигна финал на Евро 2020

Втори български герой ще излезе във край на Европейското по битка в Рим. След като през днешния ден Едмонд Назарян завоюва купата на следващия ден за злато ще играе и Даниел Александров. За него това ще е първи край в кариерата си на огромно състезание. На европейското в Рим националът реализира 3 победи в неолимпийската категория до 82 кг, като на полуфиналите съкруши със 7:3 германеца Ханес Вагнер.

До момента Александров има 3 бронзови медала от шампионати на континента, като последното е от преди 2 година В началото на тази година Александров стана за първи път татко и това като че ли в допълнение му даде сили да даде най-хубавото от себе си в Рим.

Така на следващия ден за купата асът ни ще спори с азера Рафиг Хусеинов, международен вицешампион от 2019-а.
А сребърният медалист от мондиа 2018 Кирил Милов този път не съумя да стигне до огромен край. При 97-килограмовите националът падна от най-титулувания в категорията Артур Алексанян (Армения) с 0:9 във втората среща. Но противникът му стигна край и асът ни ще се бори в репешажите за бронза. Там негов противник ще бъде турчинът Селк Илдем.
На репешажите на следващия ден не престават също Августин Спасов (60) против азера Мурад Базаров, както и Дейвид Димитров (67) против Дониор Исламов (Молдова).
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР