Втората в схемата Каролин Вожняцки отпадна в третия кръг на

...
Втората в схемата Каролин Вожняцки отпадна в третия кръг на
Коментари Харесай

Вожняцки приключи в Мадрид, Плишкова ще отмъщава за сестра си

Втората в схемата Каролин Вожняцки отпадна в третия кръг на шампионата на червени кортове в испанската столица Мадрид с награден фонд 6.69 милиона евро. Датчанката, шампионка от Откритото състезание на Австралия през януари, загуби от Кики Бертенс (Холандия) с 2:6, 2:6 за час игра. На четвъртфиналите Бертенс ще играе против победителката от дуела сред Мария Шарапова (Русия) и Кристина Младенович (Франция).

Шестата сложена Каролина Плишкова (Чехия) отстрани номер 9 Слоун Стивънс (САЩ) с 6:2, 6:3 за 64 минути и в спор за място на полуфиналите ще играе против лидерката в схемата и защитаващата купата си от последните два сезона Симона Халеп.

По-рано през днешния ден румънката в профил сестрата на Каролина - Кристина Плишкова. Чехкинята ще се опита да отбрани фамилната чест. Каролина е в отлична серия на клей. Тя има осем следващи победи, откакто стартира сезона на червени кортове с купа в Щутгарт. Срещу Халеп обаче има единствено една победа от седем мача.

On to the next round! #MMOPEN18 pic.twitter.com/HGu7DoyHHe
— Karolina Pliskova (@KaPliskova) May 7, 2018
Номер 7 Каролин Гарсия (Франция) се класира за четвъртфиналите след триумф над 11-а в схемата Юлия Гьоргес (Германия) с 6:2, 6:4 за 80 минути.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР