Втората седмица на януари, за разлика от първата, ще бъде

...
Втората седмица на януари, за разлика от първата, ще бъде
Коментари Харесай

Хороскоп за седмицата от 8 до 14 януари: Романтично приключение за едни и приток на пари за други

Втората седмица на януари, за разлика от първата, ще бъде наситена със събития, чийто катализатор ще бъдат дейните аспекти сред планетите.
Седмицата ще стартира с под напрежение квадрат на Меркурий и Нептун, който ще принуди Близнаци и Дева да се разпиляват за дреболии в ущърб на значими въпроси. За Риби и Стрелец могат да станат настоящи въпроси на доверието сред родственици, другари или съседи. Повечето представители на кръга на Зодиака могат да имат неясноти по бизнес въпроси. В този ден е по-добре да откажете да подписвате каквито и да било контракти и да не приемате оферти, колкото и преференциални да наподобяват.

Тригонът на Слънцето с Уран във вторник ще даде необикновени благоприятни условия за предприемачи и тези, които са заети със личните си проблеми в кариерата. Овен и Лъв могат да имат нови забавни бизнес връзки, до момента в който Водолей и Козирог могат безусловно да изпитат обич от пръв взор. Приповдигнатото въодушевление ще помогне на множеството от нас много сполучливо да преодолеят дребните паники и неприятности на деня. Що се отнася до здравето, за Скорпионите е целесъобразно да се грижат за нервната система, която ще бъде изключително сензитивна към разнообразни типове дразнители.

Секстилът на Марс и Сатурн ще означи началото на много работлив интервал, изключително за консервативните персони. Бизнесмените ще могат сполучливо да вземат решение организационни въпроси и да подписват огромни и перспективни покупко-продажби. Овните и Скорпионите могат да основат добра основа за по-нататъшна работа. Козирозите ще би трябвало да извърнат внимание на здравето си, изключително на хроничните проблеми. През този интервал можете да започнете доста ефикасен цикъл на лекуване, който ще ви разреши да се отървете от дългогодишните болести. Везните могат да стартират ремонт, да подобрят дома и да придобият парцели.

Новолунието в знака Козирог на 11 януари е време за решение на финансови, битови и персонални проблеми. Най-уязвими през този интервал ще бъдат опорно-двигателният уред и зъбите. Затова най-хубавият вид би бил да намалите физическата интензивност и да бъдете по-внимателни на пътя. Не се предлага взаимоотношение с управляващите и нарушение на признатите в обществото правила. Всички тези рекомендации са изключително настоящи за Раците и Козирозите.

Tригон на Венера и Хирон, директно след Новолунието, е времето на „ Пепеляшките “, които имат всички шансове да срещнат своите принцове. Този пренос нормално бележи огромен брой сантиментални запознанства, както и годежи, сватби и публични бракове. Тези представители на Зодиака, чиито връзки с сътрудници са били несигурни, ще имат опция да изяснят всичко и да вземат верни решения.

Тригонът на Марс и Юпитер в последните дни от седмицата ще е удобен освен за бизнес, обвързван с непознати ползи, само че и за пътувания, командировки и срещи. За спортистите това е интервал на достижения, за блогърите и писателите – опция да се изявят блестящо, за работещите в областта на науката, образованието и културата – късмет да доближат до по-широка публика и да разпространяват своите хрумвания. Стрелец и Риби ще могат да разрешат дългогодишни фамилни проблеми, да подобрят връзките с сътрудниците, да рационализират сантименталната сфера и да я създадат по-конкретна. Скорпионите, Овните и Раците ще подобрят финансовото си положение и ще създадат огромни придобивки.

Вижте в галерията какво са ви подготвили звездите през втората седмица на януари: 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР