Втората брадичка е резултат от няколко фактора: гени, възраст и

...
Втората брадичка е резултат от няколко фактора: гени, възраст и
Коментари Харесай

Съвети, с които скоро ще се отървете от двойната брадичка

Втората брадичка е резултат от няколко фактора: гени, възраст и от време на време наднормено тегло. Възможно ли е да се отървете от него? Оказва се, че може по този начин. Разбира се, лишава доста работа и отдаденост, само че в случай че упражнявате постоянно и следвате другите ни препоръки, този противен минус последователно ще изчезне.

Първото нещо, което можете да извършите, с цел да се отървете от двойна брадичка, е да подобрите стойката си. Гърбенето не е нездравословно единствено за гръбначния дирек. Едно от далечните му последствия е образуването на други недостатъци, в това число втората брадичка. Застанете и седнете изправени, с лопатки обратно и с повдигната глава, защото това стяга мускулите на врата.

Яжте вярно. Когато непотребната лой стартира да се натрупва на „ ненормални места “, като лицето, шията или китките, това нормално значи, че тялото ви се доближава или към този момент е с наднормено тегло. В такава обстановка здравословното хранене е ключът към намаляването на двойната брадичка. Свързаните с възрастта промени са изключение, защото с придвижване на годините мастната тъкан стартира да се появява и тук-там, където преди този момент е била изцяло невидима. Правилно уравновесената диета обаче може да понижи резултатите от стареенето и да потисне развиването на брадичните гънки.

Спете на плоска, тънка възглавница. Дебелите възглавници вършат кожата на врата и брадичката отпусната, тъй че най-хубавият избор е да спите на фино легло или на изцяло равна повърхнина, тъй че мускулите да са леко напрегнати, даже когато тялото е неподвижен.войната брадичка.

Започнете да вършиме извършения!

Звучи малко необичайно, само че това са страхотни извършения за изхвърляне на непотребните мазнини по врата. Застанете или седнете изправени и наклонете главата си към тавана. След това сложете устните си за целувка и останете в това състояние за 5 секунди. Повторете упражнението 5-10 пъти. Най-важното е да употребявате устата си, защото напряга съответните мускули на врата.

Друг метод за битка с двойна брадичка: Седнете или застанете изправени, по-късно завъртете главата си от едната страна на другата. Правете го деликатно и деликатно. Повторете упражнението 5 пъти.

Следващото упражнение също е просто - просто отворете устата си допустимо най-вече и останете в това състояние за 10 секунди. По-добри резултати ще получите, в случай че поставите тенис топка под брадичката си.

Усмивката е различен метод за стягане на мускулите. Освен това предотвратява увисването на кожата на врата. Вярвате или не, дъвката също ще ви отърве от двойна брадичка. По време на тази активност мускулите на лицето и челюстта непрекъснато се движат, което има позитивен резултат върху тяхното намаляване. По този метод ще подобрите и очертанията на долната челюст.

Двойната брадичка предизвиква комплекси у доста хора - за благополучие е допустимо да се отървете от нея, въпреки и постоянно много скъпо. Ето за какво, преди да посегнете към методите, употребявани в клиниките по естетична медицина, си коства първо да опитате естествени способи за понижаване на досадни телесни мазнини.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР