Втора съпруга съм. Не съжалявам за решението си. В света

...
Втора съпруга съм. Не съжалявам за решението си. В света
Коментари Харесай

Защо реших да стана втора съпруга?

Втора брачна половинка съм. Не скърбя за решението си.

В света се случват неща, които ни се костват необикновени. Някои от тях даже не се опитваме да разберем. Днес ще поговорим за полигамията.

Шериатът разрешава на мъжа да се ожени за четири дами.

На 27 години съм и в действителност направих сериозна стъпка. Омъжих се за мъж, който към този момент има брачна половинка. Въпреки че съм мюсюлманка, имах подозрения по отношение на полигамията.

Не съм излизала с момчета и не съм ходила по съмнителни празненства.

За мен беше изненада да осъзная, че съм влюбена. Това беше платонична обич, блян, узрял в главата ми, даже не мислех за някаква непосредственост. Мислех повече за усеща, известия, благи думи. Но това не беше задоволително за моя фаворит. Въпреки че и той ме обичаше, въпреки всичко се ожени за друга жена.

Когато разбрах за сватбата му, се почувствах неудобно. Но към момента го обичах. Постоянно мислех за тях, за това по какъв начин живеят. Той не познаваше първата си брачна половинка: майка му я беше избрала вместо него, тъй като я смяташе за положително момиче.

Той беше сигурен, че няма да се съглася да бъда негова втора брачна половинка. Най-тежки бяха първите две години след сватбата. Но през това време научих доста забавни неща. Например, многоженството е сериозна отговорност, а не просто каприз. Например, мъжът се дами за брачната половинка на брат си, в случай че той ненадейно почине.

Вижте още: Свекървата ни носи туршии

Мисълта за втора брачна половинка към този момент не ми се струваше нереална, а в живота ми се появи различен мъж. Толкова вътрешна топлота и живот се излъчваха от него, че изцяло забравих за първата си обич и му отдадох сърцето си. По-късно разбрах, че той е женен. Отначало желаех неотложно да прекъсна връзките си с него.

След това осъзнах, че го почитам и обичам. Той сподели, че има потребност и от двете ни и че е подготвен да работи повече и да цени фамилията си. Продължавам да мисля, че можем да станем приятелки с първата му брачна половинка в бъдеще. Междувременно се оженихме.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР