Всяко зло за добро - така се стича животът на

...
Всяко зло за добро - така се стича животът на
Коментари Харесай

Нищо общо с bTV: Падна тайната на Николета Маданска СНИМКИ

Всяко зло за положително - по този начин се стича животът на лъчезарната Николета Маданска след края на кариерата й като водеща на спортните вести по bTV. Всъщност половинката на Венелин Петков не е мечтала за работа в малкия екран, а за нещо, на което в този момент се отдава на драго сърце около дребния Йоан - сладкарството.

Николета отбелязва всеки празник на малчугана със сладко прелъщение. За 9 месеца от появяването на сина си водещата подготви медена торта с праскови и маскарпоне, която обра точките в обществените мрежи.



Тортите на Йоан

" Когато родих Йоан знаех, че има традиция шестият месец на бебето да се отбелязва с половин торта, символизираща половин годинка. За мен обаче всеки месец от появяването на моя дребен мъж е празник. Така непринудено взех решение, че на всяко 22-ро число, до момента в който Йоан навърши година, ще си организираме наш специфичен ден ", споделя самата Маданска пред ladyzone.bg.

" А какво е празник без торта?!

Много обичам да върша сладкиши. Това е мое занимание от години, а фантазията ми преди малкия екран беше да имам лична сладкарница. Тортите за месечинките на Йоан подготвям с необикновен сантимент.



Седмица преди 22-ри всеки месец стартирам подготовка с избора на рецепта. Старая се тортата всякога да е друга - чийзкейк с бял шоколад и малини, морковена с ананас, чийзкейк с лайм, брауни с горски плодове, кейк с тахан и банани, медена с праскови и маскарпоне. Голяма част от рецептите са от обичаната ми книга на Даниела Динева " С обич към десерта ".



Самата торта върша в нощта преди празника, когато всички у дома към този момент спят и мога да създавам на воля. Остават ни още три месеца до заветната годинка, само че не съм напълно сигурна, че това ще е краят на тортите вкъщи (смее се - бел.ред.) ", прибавя Маданска.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР