Всяко построено нещо особено ако е голям обект с европейски

...
Всяко построено нещо особено ако е голям обект с европейски
Коментари Харесай

Дончев: Създаването на системата бонус-малус е да възпрепятстват измами

Всяко издигнато нещо изключително в случай че е огромен обект с европейски пари се ревизира по 100 пъти. От едитори, от служби на Европейската комисия, даже се ревизира и след години. ГЕРБ няма проблем с това да се ревизира асфалта. Не бива да бъркаме функциите, депутат не е надзорен орган. Последните месеци следя сходни опити. Това отговори пред bTV вицепремиерът Томислав Дончев на апела на Българска социалистическа партия да се ревизират пътищата и автомагистралите.

Качеството на строителството е тематика, това зависи от строителя, от проектанта. Аз също имам доста постоянно рецензии към някои издигнати обекти. Проектантът е този, който поръчва музиката, сподели Дончев. Съвестта не е толкоз известна категория напоследък. Вярвам в силата на убеждението, съобщи той.

Една от аргументите пътната безопастност да не е на това равнище е, че доста ведомства дават отговор за това. Няма един орган в който да се състои казуса. Трябва да има орган, който да проучва, да събира информацията, да написа правила, правилници, даже закони, с цел да може пътната сигурност да е номер 1. Ако мислим единствено за пътя, а не, да вземем за пример, за качеството на гумите, качеството на шофиране, ще сме доста по-напреднали. Така вицепремиерът разяснява основаването на нова организация.

Причината за основаването на " бонус малус " е да се попречват измами. Стойността на застраховката зависи от вида транспортно средствто. Ме е редно греховете да се придвижват върху автомобила и да остават при идващ притежател, съобщи още Дончев. /24chasa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР