“Всяко нещо си има своя цена, внимавайте какво си пожелавате.

...
“Всяко нещо си има своя цена, внимавайте какво си пожелавате.
Коментари Харесай

Анелия с равносметка за 2022: "Внимавай какво си пожелаваш, аз платих скъпо!"

“Всяко нещо си има своя цена, внимавайте какво си пожелавате ”. Това сподели певицата Анелия часове преди настъпването на Новата година. Тя направи своята равносметка за 2022 година

“Важно е да имаш фантазии, да следваш задачите си и да не се ограничаваш, само че най-трудното е салдото ”, безапелационна е певицата.

Виж още: Защо би трябвало да се носи алено и какви други забавни обичаи има в навечерието на Нова година?

Тя показа, че цената, която е платила за своята популярност е висока. “Това, което аз платих, беше персоналния ми живот. По едно време залитнах в една прекаленост. Днес съм щастлива и обичана жена ”, споделя Анелия.

“Жената е нещо велико. Много дами не помниха да бъдат дами. Жената би трябвало да има работа, с която да се усеща пълноценна. Но не е добре да не помни защо се е родила - да гледа децата, да основава уют, да пази дома, да дава обич ”, счита още тя.

Тя е подготвена със своя график за 2023 година и е безапелационна, че ще отдели време за фамилията си. “Направила съм си график, с цел да имам време за фамилията си и за публиката. Не мога без публиката и без музиката ”, добавя тя.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР