Всяко живо същество има аура, която е свързана с духовните

...
Всяко живо същество има аура, която е свързана с духовните
Коментари Харесай

Имате ли силно биополе: 7 признака за силна аура

Всяко живо създание има аура, която е обвързвана с духовните му трептения. Аурата е електромагнитно поле, което заобикаля всички живи същества във Вселената.

Всяка аура е неповторима, има свои лични цветове и трептения. „ Четейки “ аурите на хората, можете да разкажете доста за техните мисли, привички, усеща, страсти, темперамент, мощни и слаби страни и даже здраве.

Мислите ли, че имате мощно биополе?

Ето някои признаци, които могат да ви оказват помощ да определите дали това е по този начин.

Добро физическо здраве

Ако аурата е чиста и мощна, човек на практика не е предразположен на заболявания. Когато аурата е слаба, човек постоянно се усеща изтощен, постоянно се оплаква от главоболие, а настинките са постоянно срещано събитие. Такива хора могат да развият разнообразни хронични болести. Ако нищо не се направи, обстановката може да се утежни и елементарната простуда да се трансформира в съществено заболяване.

Невероятен шанс

О, да, човек със мощна аура е извънредно благополучен. Той има шанс безусловно във всичко. Грубо казано, хората със мощна сила постоянно са по-склонни да съумеят без доста старания. Понякога споделят за такива, че са родени със златна лъжичка в устата.

Оптимизъм

Можете да почувствате мощната аура на някого, в случай че той излъчва оптимизъм. Когато застанете до него, желаете да действате, има предпочитание да завладеете света. Всичко внезапно придобива разнообразни цветове, всичко става по-лесно, по-просто и наподобява, че няма нищо невероятно. Между другото е доста елементарно да се влюбиш в подобен човек със мощна аура.

Лидерство

Енергийно мощният човек постоянно се трансформира водач. Да водиш другите и да си слаб са безусловно несравними неща.

Физическа мощ и устойчивост

Силната аура е мощно тяло. Когато човек е мощен морално, той е мощен и физически. Такива хора са издръжливи, другите към този момент са изтощени, когато той прелива от сила и желае да покорява нови върхове.

Жажда за живот

Отвореност към новото, което е еднакво на отвореността на живота като цяло. Тези хора освен не се опасяват да опитват, само че и обичат да го вършат. Те са необятно скроени и обичат да гледат оттатък хоризонта. Силната аура ви разрешава да не се страхувате от смяната, без значение какво ви чака там, оттатък хоризонта. Това още един път потвърждава, че животът е динамичен. Животът е непрекъсната смяна, просто е неосъществим без промяна.

Ако имате най-малко два от седемте знака, ще ви бъде по-лесно да укрепите аурата си.

Развивайки всеки от тях пък, ще укрепите биополето си. Просто би трябвало да работите върху силата и възгледите си за света – тогава всичко ще си пристигна на мястото.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР