Всяко хитруване и опити за заобикаляне на националната позиция за

...
Всяко хитруване и опити за заобикаляне на националната позиция за
Коментари Харесай

Радев заплаши публично Петков с тежки последствия: Следя как се разпадате! Не хитрувай!

„ Всяко увъртане и опити за заобикаляне на националната позиция за районен съд Македония ще има тежки последици “.

Това предизвести президентът Румен Радев.

Той прикани кабинетът да разсее всевъзможни подозрения по тематиката и напомни, че идната седмица министър председателят Кирил Петков отпътува за Брюксел.

По отношение на последните рецесии във властта, Радев съобщи, че тези кавги не би трябвало да отклоняват държавното управление от належащата работа.

„ Като всеки българин, и аз проследявам с оскърбление разпадът на това Народно заседание. Депутатите би трябвало да са наясно, че с калните си битки дискредитират цялата политическа система “, добави още Радев.

„ Българският парламент не е пазарище. Едните пазарят депутати, другите се договарят да връщат остарелия корупционен модел“, установи президентът.

По думите му и двете страни убиват очакванията и доверието на българите в политическата класа – с речта, държанието си и с братуването сред политически съперници.

„ Блокажът на институциите е реалност, а хората чакат бързи решения. Правителството носи цялата отговорност за ръководството на страната, до момента в който Народното събрание не реши друго “, разяснява Радев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР