Всяко добро начинание, ако не е добре обмислено, може да

...
Всяко добро начинание, ако не е добре обмислено, може да
Коментари Харесай

Като екстрасенси! Родители трябва да прогнозират за седмица кога децата ще ходят на градина във Варна

Всяко положително начинание, в случай че не е добре премислено, може да се трансформира в компликация и тъга за хората. Поредното доказателство на тази поговорка идва от Варна, жалват се родители. Те биват карани като екстрасенси да предвиждат по кое време децата им няма да посещават детската градина. Абсурдът е в това, че майките и бащите би трябвало да предположат за една седмица напред дали наследниците им няма да се разболеят, и това да спъне визитата в детското заведение.

Идеята, по принцип е добра, само че малко не добре премислена, споделиха родители пред Varna24.bg . Всичко може да се случи. Защо би трябвало да предвиждаме за седмица напред, а не в дадения ден, при форсмажорно събитие, да съобщим, че детето няма да е на градина, питат те.

Хората разясняват, че са получили указания, в които буквално написа:

Уважаеми родители,

1. Необходимо е да попълвате в classroom всеки четвъртък и петък до 12.00 ч. прогнозното посещаване на детето Ви за интервала от 6 дни (от понеделник до понеделник включително).

2. При неспособност за работа с интернет всеки четвъртък се обръщайте към учителите в групата!

3. При съществуване на смяна в прогнозата за деня съответният ден до 8.20 ч. се обаждате на учителката на промяна или на телефон.....

4. Необходимо е децата да се одобряват до 8.30 ч. заради съблюдаване на учебно-възпитателния режим на работа.

При необходимо забавяне информирате учителя на промяна преди 8.20 ч. или на телефон....

5. Ако имате повече от едно дете в градината, попълвате една анкета, като отбелязвате имената и групите и на двете деца в анкетата!

Колкото повече се усложняват нещата, толкоз повече са компликациите. Може да е елементарно и простичко, разясняват хората, и разясняват: В деня, когато детето, заради някаква причина няма да посети детската градина, всеки родител може да осведоми детското заведение в системата, а не тя да работи единствено в четвъртък и петък.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР