Всяко дете заслужава възможност да прояви и разгърне таланта си,

...
Всяко дете заслужава възможност да прояви и разгърне таланта си,
Коментари Харесай

„Талантът обича всяко дете” ♥ Креативен проект търси даровити българчета

Всяко дете заслужава опция да прояви и разгърне гения си, а изобретателният план „ Талантът обича всяко дете “ дава подобен късмет на 36 деца сред 6 и 16 години, възпитаници от София, да получат стипендии за образование в профилирани курсове по „ Творческо писане ”, Изобразително изкуство ”, „ Театър ”, „ STEM ”,„ Роботика ” и „ Инженерство и архитектура ” в „ Юнити Академия “.

 STEM

 Изобразително изкуство

 Творческо писане

 Театър

 Театър

 Церемония по награждаване „ Талантът обича всяко дете “ – Роботика

Проектът, осъществен от „ Фондацията ”, с поддръжката на bTV Media Group, слага на фокус личността на детето и креативното мислене като признак на детството, което има потребност от умишлено развиване.  Практичността и полезността на курсовете оказват помощ на децата да създадат умишлен избор за бъдеща специалност и да развият качества и умения нужни за сполучливата им реализация през годините. Обучението по плана „ Талантът обича всяко дете “ е основано на научен метод, отворена връзка, благоприятни условия за прекарване, изпробване, взаимообучение и взаимопомощ, групово творчество и креативност.

Участниците ще имат опция да разкрият своите гении пред жури от одобрени експерти и известни лица от ефира на bTV, а спечелилите ще бъдат оповестени 12 ноември 2017 година от 11.00 на публична гала в спектакъл „ Theatro ”, който е сътрудник на плана.

Желаещите да аплайват могат да се запишат за присъединяване до 3 ноември на: [email protected]. Подробна информация за състезанието може да откриете на формалния уебсайт на „ Фондацията ”.

Снимки: thefoundation.bg

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР