Всяка зодия си има своята специална черта, с която се

...
Всяка зодия си има своята специална черта, с която се
Коментари Харесай

Всяка зодия си има странност - вижте вашата

Всяка зодия си има своята специфична линия, с която се отличава. Едни са работохолици, други прекомерно благи, а трети са просто странни. Според психолозите всичките ни странности идват от детството ни, роднините от своя страна настояват, че те са основно поради другарската среда, а вие най-безцеремонно се шегувате, че това са просто гени.

Въпреки това, има още един значим фактор, който въздейства на нашия темперамент и това са звездите.

Изненадващо е, че даже скептиците удостоверяват, че хора, които са родени в еднакъв знак на зодиата, постоянно имат същите привички, правила и минусите.

Ние сме показали странностите, които всяка една от дванайсетте зодии има.

ОВЕН

Овенът е експлозивен и емоционален. Той е непрекъснато в търсене на завършения, които, като предписание, не постоянно завършват в негова изгода. Представителите на тази зодия са предразположени към трендовете и обичат да са постоянно първи във всичко. Въпреки избухливия си темперамент, Овените имат странна уязвимост, която е присъща на децата, които обичат да измъкват някоя дреболия, която са си харесали – салфетки и лъжици от кафенето или бонбони от супермаркета. Също по този начин те обожават да имат бонуси, когато пазарят, даже и в случай че това е просто дребен комплимент като календар или химикал.

ТЕЛЕЦ

През ранните си години телците са изключително егоистични и алчни за съмнителни удоволствия, а в преклонна възраст – те са мъдри и горди, че не всеки може да откри общ език с тях. Този знак е благоразположен към всевъзможни обсебвания – от мъчителни връзки до алкохолни пристрастия. Телците са постоянно цялостни с хрумвания, тъй че множеството от тях са с креативен специалности. Но, в случай че внезапно нещо не работи в тяхна изгода, те са склонни да изпадат в обезсърчение и да се поддат на отрицателните страсти.

БЛИЗНАЦИ

Никога не знаете коя страна на Близнаците ще получите. Нерешителни, разхвърляни, само че диви и занимателни, Близнаците претърпяват живота като едно огромно празненство. Вярно е, че те елементарно се приспособяват към всяка нова обстановка, само че първо ще желаят да са сигурни, че обстановката е занимателна, а не досадна. Типичният петък вечер за Близнаците се състои в вървене на изискана вечеря в най-якия ресторант в града, а по-късно продължението е в някой ъндърграунд клуб цялостен с хора, носещи бобър якета и раздрани дънки.

РАК

Един от най-странните зодиакални знаци е Ракът, който е в положение да се абстрахира от всички краища на света за доста дълго време и да се крие в черупката си. Често той не харесва по какъв начин този свят се движи, а и той се усеща доста по-добре, когато е самичък. Не се изненадвайте, в случай че един радостен и разговорлив рак ненадейно изчезне за дълго време. Той прекъсва контактите с външния свят, крие се – това е неговата природа. Ракът доста бързо се уморява от всеки, даже и от най-приятната компания.

ЛЪВ

Странното е, че Лъвът е най-безпроблемната зодия. Това се дължи на тяхната предвидимост и горделивост. Те се пробват да стоят настрани от мистериозните хора, не обичат изненади, правят оценка честността и праволинейността. Въпреки това, в никакъв случай не знаеш, когато Лъвът ще покаже своите нокти. Те са от тези хора, които икономисват за дълго време, уверени са и са спокойни, само че в най-неочакван миг могат да се хвърлят по теб с цялата си експанзия, даже и в случай че сте по никакъв метод не сте виновени.

ДЕВА

При Девите постоянно всичко е под надзор. И в случай че на пръв взор това наподобява похвално, то след известно другарство с Девата разбирате, че е повече от необичайно. Техният модел на държание е рационално и толкоз комплицирано, че надали можете да разберете хода на мислите на тези методически лунатици (освен в случай че, несъмнено, и вие самите не сте представител на този зодиакален знак). Интересното е, че Девите на пръв взор наподобяват необикновено сладки и уязвими, само че доста от тях са студени и груби. Говори се, че Девата спрямо другите знаци, е по-малко евентуално да търси физическа и прочувствена непосредственост.

ВЕЗНИ

Атмосферата в живота на Везните е тъкмо същата, каквато в съпровождащата я планета Венера – непрекъснати стихии, гръмотевични стихии, торнадота и цунамита. Везните постоянно се тормози и се тревожат, за това не би трябвало да им се сърдите, в случай че ви се обаждат през нощта заради обезпокоителен сън с вашето присъединяване. Везните имат добра вътрешен глас и в действителност могат да предчувстват какво ще се случи. Нищо чудно, че множеството екстрасенси са родени под този знак. За страдание, те са прекомерно подвластни от мнението на другите и за това постоянно могат да бъдат нерешителни

СКОРПИОН

Скорпионът живее като за последно. Отстрани видяно наподобява сякаш няма никакви граници. Това им качесто постоянно им оказва помощ в работата, само че пък й пречи в персоналния живот. Скорпите желаят всичко, желаят в този момент, и желаят едновременно. Най-големата им чудноватост е безпогрешният им нюх за всичко, което предвещава съществени, ненапълно съдбовни, може би даже смъртоносни изходи. Жаждата за заличаване и самоизтребление е друга сериозна чудноватост на тази зодия.

СТРЕЛЕЦ

При Стрелците ще забележите доста особенности. Стрелецът обича да пее песни за себе си, да цитира инцидентни хора, да чете отрязъци, постоянно смутолевят и даже си приказват сами. Стрелците са придирчиви към думите, имат обострен слух, а в случай че сте споделили нещо неправилно те ще го помят и ще ви накарат да съжалявате. Това е сериозен знак и макар че има ужасно възприятие за комизъм, е по-добре е да не се шегувате с тях.

КОЗИРОГ

Козирозите процъфтяват в професионални условия. Този знак е извънредно проведен и работлив, което значи, че са подготвени да поемат всяко предизвикателство. Но въпреки да наподобяват прилежни този знак се побърква при работа с други хора. Козирозите не могат да не са постоянно преди всичко, и за това когато се занимават с групови планове са изключително закачливи. Ако работите с Козирог и не давате всичко от себе си, подгответе се за тонове коси погледи и доста пасивно-агресивни имейли. Същият надзор се ползва и върху техния персонален живот.

ВОДОЛЕЙ

​Водолите са тези, за които се приказва, че нямат никакви дефекти. Дори и добродетелни те може от време на време да наподобяват много странни. Като предписание, Водолеите са доста интелигентни и рационални и с неугасващо предпочитание за развиване. Тази тяхна пристрастеност се дължи на това, че знанието им постоянно е оценено от другите. Ето за какво, в която и да е странна обстановка, Водолеят може да стартира да показва знания и даже ще повдигне високоинтелектуални диалози за света и у нас.

РИБИ

Ако се срещнете с Риба то би трябвало да знаете, че си имате работа с извънземно. Рибите са добродушни и спокойни, до момента в който в главата им не се включи мистериозна лампичка. Изведнъж, те се трансформират в хитри мошеници и може да инсценират цяла странна сценка, след което крепко ще се замислите дали да си поддържате връзка с тях. Въпреки обстоятелството, че рибата е доста затворена в себе си зодия, те доста постоянно не получават задоволително внимание и за това могат да стартират да ви предизвикат, в случай че внезапно им стане скучно.

Източник: Еlle
тагове зодия странност

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР