Всяка зодия има своя собствена житейска философия, тя намира различно

...
Всяка зодия има своя собствена житейска философия, тя намира различно
Коментари Харесай

Какъв е смисълът на живота за всяка зодия

Всяка зодия има своя лична житейска философия, тя намира друго чувство за живота от останалите, само че нито една зодия не е по-добра или по-лоша от другата. Всеки един от зодиакален представител има своите особености, които подхождат на изменящите се потребности, които всеки човек има в хода на живота си.

Всички имаме разнообразни визии за действителността, както и разнообразни упования за това, което Вселената може да ни предложи. Според нашата зодия ние възприемаме смисъла на живота по един или различен метод. Всяка зодия има своите цели в живота, метод на деяние и лични морални полезности.

Овен: Ранно пиле, рано пее

Хората, родени под зодия Овен, имат естествена сила, която постоянно ги тласка да бъдат първи във всичко. Те съумяват да дойдат по-рано както на датите, по този начин и на работата, и на срещите даже. Като цяло те се възползват от ранните стадии от живота, тъй като знаят, че най-хубавите плодове са тези, които се оферират първо заран. Техният табиет да идват рано на всички места може да се преглежда от някои като надменност, защото техният възторг и почтеност могат да се възприемат като тип настъпателност, съгласно тази фраза, която дефинира задачата на живота им.

Телец: Бързането прави боклуци

Радостта от живота, спокойствието и чувствеността са от значително значение за Телците. Тяхната философия за живот е спокойна и елементарна. Те реализират благополучие посредством елементарност, отдалечавайки се от духа на надпреварата. Също по този начин, те търсят дълготрайни връзки, даже и да не са първите, които се случват. Бързането не им подхожда, тъй като те ценят доста повече стабилността на трайните неща.

Близнаци: Или ще намерим метод, или ще го създадем

Тази философска фраза принадлежи на картагенския военачалник Ханибал Барка и дефинира доста добре Близнаците, защото това е зодия, която знае по какъв начин да бъде другарска, общителна, остроумна, красноречива и проницателна. Не са изключително съблазнителни, само че умеят да реализират задачите си, макар тестванията, които животът им слага. Те знаят по какъв начин да станат спечелили.

Рак: Често скърбя, че съм приказвал, в никакъв случай, че не съм мълчал

Психологически хората, родени под зодия Рак, имат утопичен темперамент и живеят с носталгия по предишното. Те са склонни да работят в живота, движени от възприятията си, а не от мозъка си, и за тях може да бъде извънредно мъчно да управляват страстите си. Ракът е умен и знае по какъв начин да открие в безмълвие това, което му е непознато. Освен това те знаят, че тези, които в никакъв случай не научават нищо, не са почтени да бъдат изслушани.

Лъв: Ако човек стартира сигурно, той ще приключи със подозрения, само че в случай че се задоволи да стартира със подозрения, ще приключи сигурно

 Зодиакалните Лъвове имат извънредно мощна и уверена природа - те са лоялни, тържествени и великодушни водачи. За да доближат това водачество, те би трябвало да задоволят любознанието си, което е събудено от подозрение. Те би трябвало да ревизират нещата сами, тъй като знаят чудесно, че външният тип може да бъде излъган. Лъвовете постоянно са подготвени да проверяват, да създадат още една крачка към истината.

Дева: Паметта е парфюмът на душата

Девата не може да се почувства,  безполезна или неспособна. Природата им ги кара да се усещат оценени и даже нужни. Някои каузи от предишното бележат тяхното настояще. Поради тази причина те в никакъв случай не не помнят предишното си, без значение дали то е най-хубавите или най-лошите аспекти от него. Те знаят, че техните мемоари са част от персоналната им история и същина.

Везни: Вдъхновението съществува, само че би трябвало да откриете, че работи

Тази фраза от житейската философия на Везни изяснява по какъв начин представителите на тази зодия умеят елементарно да се приспособяват в обществото, изключително заради непрекъснатия си блян към обвързване. Поради тази причина от време на време могат да наподобяват неуверени и слаби. Този ангажимент ги кара да работят интензивно, без значение дали изпитват миг на ентусиазъм или не. По този метод, когато вдъхновението ги връхлети, то ще трои творчеството им. Те знаят, че няма да има ентусиазъм, в случай че просто седят и не вършат нищо.

Скорпион: Човек, който не е минал през пъкъла на своите пристрастености, в никакъв случай не ги е преодолявал

Тази фраза принадлежи на швейцарския психолог и психиатър Карл Густав Юнг и сносно дефинира смисъла на живота на Скорпиона, защото това е една от най-интензивните зодии. Скорпионите употребяват единствено личния си опит като житейски уроци. Те не могат да се учат от опита на другите. Ето за какво те би трябвало да преминат през своя персонален пъкъл, с цел да преодолеят страховете и паниките си.

Стрелец: Дипломацията ви измъква от проблем, в който тактът би ви попречил да влезете

Стрелецът е екстровертен и самостоятелен и отдава огромно значение на полезностите на растежа и общителността. Имат душа на водач, само че от време на време им е мъчно да поддържат връзка, точно тъй като са откровени. Тяхната харизма и дух от време на време могат да ги вкарат в неволя, тъй като постоянно пазят истината.

Козирог

Козирогът знае по какъв начин да се гмурне надълбоко в душата си, с цел да разсъни капацитета му. Те могат да изпитат повече болежка или отчаяние от другите зодиакални знаци в лицето на неприятни вести, само че одобряват предизвикването да търсят духовна мъдрост и майсторство, а не триумфа в персоналния си живот. Отмъщението не е тяхно верую, тъй като имат вяра, че всеки заплаща за дейностите си в този живот.

Водолей: Дисциплината е най-важната част от триумфа

Добре знае се, че Водолеят е мечтател и човеколюбец, както и ненапълно самостоятелен. Те обичат да се потапят в другарски връзки, както и в плановете и идеалите на общността. За да създадат това, те трансформират дисциплината в най-хубавия си инструмент, тъй като желаят да бъдат ефикасни когато и да е, изключително когато някой им делегира задания.

Риби: Истината е щерка на времето, не на властта

По природа Рибите би трябвало непрекъснато да балансират и хармонизират живота си, като се отдалечават от объркването, измамата и страха. Може да са прекомерно впечатлителни, само че знаят, че истината постоянно ще излезе нескрито, колкото и да се пробвате да я скриете.

 Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил езотеричният и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР