Всяка връзка се основават на доверие, лоялност, вярност и преди

...
Всяка връзка се основават на доверие, лоялност, вярност и преди
Коментари Харесай

Набожните мъже, които изневериха на жените си: Джизъса, Дани Ангелов, Венци Венц и Фики се славят със слаби ангели

Всяка връзка се основават на доверие, преданост, честност и на първо място на почтеност. Ако някое от тези неща липсва, евентуално всичко свършва по пагубен метод. Това се случи с някои известни персони, които взеха решение да потъпкат обещанията си за честност, макар че са доста набожни. Доста родни плейбои нарушиха седмата божа заповед, гласяща „ Не прелюбодействай ”, която значи, че не можете да имате противозаконна връзка по време на формалния си брак.
Прелюбодейците постоянно се оправдават за греховете си, че са се влюбили и са последвали сърцето си. Друг път даже те самите не могат да обяснят каква е повода. Някои го вършат от досада, други от липса на внимание, трети от засегнато мъжко его.

Каквито и да са аргументите за изневярата, тя не постоянно може да бъде разбрана. Кръшкането има доста лица и тази дума може да се дефинира от доста дейности – от писане на текстово известие до разделяне на едно легло с различен. Хората имат разнообразни граници. Някой може да мисли, че флиртът е допустим, до момента в който за различен това се смята за прочувствена машинация. Разбиранията варират при другите двойки, само че има някои общи съществени фактора, като мистериозност, машинация и прочувствена неустойчивост. Изневерите са нещо, което не може да бъде укривано вечно - рано или късно то оказва се на индивида, който е бил предаден. За набожните хора сякаш е още по-немислимо да изневерят, само че нееднократно сме били очевидци на обществено слагане на рога.

Бившият национал Благой Георгиев е най-вярващият футболист. Той се снабди с прякора Джизъса точно поради любовта си към Бог, само че с изключение на него обича не по-малко и дамите. Дълбоко религиозният ритнитопковец е прочут със слабите си ангели и даже моливите не оказват помощ за бързата промяна на дамите му. В обществените мрежи от години има стотици лафове за Георгиев, дамите и децата му.

„ Властелинът на пръстените ”, „ Ако някоя жена желае да се омъжи – просто да написа на Джизъса ”, „ Осеменителят на републиката ” и още доста други, част от които по-груби и дебелашки. 40-годишният голаджия приема с усмивка шегите по негов адрес, като се оправдава с това, че се е влюбил.

Бившият футболист е прочут повече с креватните си завоевания, в сравнение с с триумфите на терена. Първото си дете Георгиев направи през 2009 година на тогавашната си другарка Христина Витанова. Благой я забремени и след това я заряза, още до момента в който носи бебето в утробата си и се хвърли в обятията на фолк дивата Лияна. Въпреки многочислените си татуировки с християнски знаци Благой не се посвени да прекара първата си нощ с изпълнителката в манастир.

Двамата си разменяли есемеси, а малко по-късно пристъпили към деяние. Случката се разиграла няколко седмици преди някогашният халф на Терек (Грозни) да зареже бременната си
другарка Христина и да употребява свободно случката си с изкусителката. „ Той ме носеше на ръце. Въобще не съм подозирала, че нещо се случва ", разяснява преди време Христина, която роди дъщеричка на неверника. Футболистът въпреки всичко се показвал като грижлив татко и обгрижвал щерка си Йоана.

„ Всяка жена би трябвало да знае, че вълкът козината си мени, само че нрава си не ", даде съвет към други дами преди време Христина, разкривайки, че му е прощавала любовни провинения, преди да се появи историята с Лияна.

Мачото имаше заигравка и с чалгаджийката Емануела, която сама разгласи, че са имали връзка, до момента в който Благой е привързан с Христина. Джизъса отново се върна при Витанова, направи й бебе и я заряза за следващ път поради ученичката Куини-Алис Николова, само че и с нея изкара към година, като ѝ изневери с рускинята Есмер Омерова.

Георгиев трябваше да заведе Куини на абитуриентския ѝ бал и да ѝ кавалерства, само че тъкмо тогава се хвана с татарката Есмер и остави тийнейджърката да рони сълзи за татуирания състезател. Осеменителят Благой направи дете и на Омерова, като родителите на богатата рускиня го задължиха да се омъжи за нея, с цел да имат легален брак и дете. Гелосаният футболист предложи брак на обичаната си в Дубай. Качи я на хеликоптер за разходка, а на пистата, където кацнаха, бе комплициран голям транспарант с надпис на британски „ Есмер, омъжи се за мен “. След това бащата на Есмер спретна женитба за знамение и приказ, като на венчавката присъстваше огромна част от съветския хайлайф и пя известният артист Йосиф Кобзон. Шафери бяха децата на татуирания мачо от гимнастичката Христина Витанова - Йоана и Давид. Няколко месеца по-късно се роди дребният Елай Благой Георгиев. Бракът им просъществува едвам година, а повода бе, изненада – невярност от страна на шавливият гелосан футболист. Благой се разведе с рускинята, която му взе всички пари и го остави безусловно на улицата. Софиянецът има възбрана да стъпва в Русия и още повече към Есмер. Джизъса не е виждал сина си Елай от години, а мъникът не познава Благой.

След развода си 40-годишният някогашен футболист не спираше да чества свободата си и да усилва бройките в леглото си. Джизъса не се чуди дълго и стартира да затопля връзките с някогашната си Христина, която беше подготвена да го одобри за следващ път, когато на хоризонта се появи Златка Райкова. Романсът сред двамата се разви бързо и сполучливо борещият се с демографската рецесия татуиран екс футболист направи и четвърто дете, само че този път на Златка Райкова. Пазарджиклийката смяташе, че тя е дамата на живота му и ще го промени, като към този момент няма да й кръшка, само че се оказа, че се е подвела. Двамата изкараха дружно към 4 години, само че кръшкач № 1 измежду българските футболисти не се сдържа да бъде правилен на жена си. Бясната Златка натири набожната си половинка и демонстративно си откри нов мъж, с цел да отмъсти на неверника, който доскоро повече от 3 месеца подвигна женитба с актуалната си обичана Полина Спасова.

„ Имам познати много свещеници, помагал съм им, само че не акцентирам това. Няма толкоз огромно значение какво съм правил за тях през годините. Това си е за мен. Не обичам да ме назовават Джизъса. Този прякор ме наскърбява, това е осквернение. Исус Христос е един. Мен може да ме съди единствено този, който не е неверен. Всеки ден единствено нелепости, нелепости, нелепости по мой адрес. Наслушах се на какви ли не неща. Не мога да схвана какво толкоз съм им забавен, че непрекъснато с мен се занимават. Само по кое време си мия ръцете, не пишат. Какво ги интересува хората къде почивам, какво върша?! ”, съобщи преди много години Благой.

Актьорът Даниел Ангелов

прочул се като Черкезов от сериала на Нова тв „ Братя ”, също си пада плейбой. Той е мощно религиозен, само че и е познавач на женската хубост. Фенките на Ангелов знаеха, че е фамилен и има жена, само че той изненадващо подвигна женитба с младата пловдивчанка Петя преди седмицаa. Булката е козметичка и има салон за хубост. Тя е с цели 15 години по-млада от него и това е първи брак за нея. Булката е приела семейството на своя фаворит, само че без присъщото за българския език окончание „ а ”, излиза наяве от новия метод, по който тя се подписва в обществените мрежи. Доскоро тя се представяше с бащиното си име Петя Владикова, а в този момент към този момент е Петя Ангелов. Побързала е да промени семейството си в мрежите незабавно откакто е получила брачно удостоверение, което приказва за мощното й предпочитание да заяви на целия свят, че към този момент не е брачна половинка на артиста.

„ Уикенд ” първи писа за връзката на артиста с младата Петя. И двамата са мощно вярващи християни. През зимата той е чествал 44-и рожден ден, а тя, също през зимата, е станала на 29 години. През август двойката разгласи, че е сгодена. Според слуховете, когато се е срещнал с настоящата си половинка, артистът към този момент от дълго време е бил разведен, само че е предпочитал да не го разгласява в общественото пространство и поради това почитателите му останаха с усещането, че макар набожността си се е трансферирал от едната на другата младоженка.

Венци Венц

също е прочут с набожността си, само че не и с моногамията, в която явно не има вяра. Певецът е непосредствен с свещеник Максим Асенов от евангелистката черква „ Пробуждане ”. Венци е почитател на протестантската група, само че все пак не има вяра в моногамията. В края на 2018 година артистът стана горделив баща на момиченце, което дружно с половинката му кръстиха Агулая. Въпреки това, Венци Венц освен че не живее с майката на детето си, само че и не намира това за вярно. „ Предпочитам да не се лъжем. Предпочитам да не съм от тези мъже, които споделят ‘Ти си всичко за мен, ти си дамата на живота ми ”, и след 2 години примерно да изчезнат, по този начин както е направил моя татко “, аргументира се преди време рап изпълнителят. Той заряза майката на Агуая незабавно след раждането, а преди година се ожени за хубавицата Мая. Венча ги свещеник Максим Асенов, а двойката не крие, че е част от неговата черква. Предстои да забележим дали изпълнителят към този момент има вяра в брака и това да си единствено с една жена.

Фолк артистът Фики също е мощно набожен, само че в Аллах .

Младият артист не крие своята богобоязливост, само че все пак от години се носят клюки за многото му изневери с най-различни дами, до момента в който законната му брачна половинка гледа двете им деца. Твърди се даже, че татко му дал „ умен и скъп ” съвет: „ Ти си имай жена, която да ти гледа децата, а върви по любовници да се разтушаваш! За да няма време да те следи, гледай да й направиш най-малко 3 деца! Така в никакъв случай няма да изиска бракоразвод ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР