„Всяка страна, която се опита да наложи забранена за полети

...
„Всяка страна, която се опита да наложи забранена за полети
Коментари Харесай

Путин: Всяка страна, която се опита да наложи забранена за полети зона над Украйна, ще се счита като участничка в конфликта

„ Всяка страна, която се опита да наложи неразрешена за полети зона над Украйна, ще се смята от Москва като участничка в спора ". Това съобщи съветският президент Владимир Путин.

„ Сега чуваме, че е належащо да се сътвори зона, неразрешена за полети над територията на Украйна. Това е невероятно да се направи на територията на самата Украйна, допустимо е единствено на територията на някои прилежащи страни. Но всяко придвижване в това направление ще се преглежда от нас като присъединяване във въоръжения спор на тази страна, от чиято територия, където ще бъдат основани закани за нашите военни. Веднага ще ги считаме за участници във военни спорове и няма значение на какви организации са членове “, сподели той.

BREAKING: Russian President Vladimir Putin said that Moscow would consider any third-party declaration of a no-fly zone over Ukraine as “participation in the armed conflict.”
— The Associated Press (@AP)

Всичко върви по проект в Украйна, сподели още Путин, представен от „ Ройтерс”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР