Всяка се стреми да изглежда най-привлекателна в очите на своя

...
Всяка се стреми да изглежда най-привлекателна в очите на своя
Коментари Харесай

САМО ЗА ДАМИ: Какво не бива да правите никога пред мъжа си

Всяка се стреми да наподобява най-привлекателна в очите на своя обичан. В началото всички дами поставят доста грижи за външния си тип, само че откакто двойката стартира да живее под един покрив, това бива изтикано на назад във времето.

Много дами не помнят, че има неща, които в никакъв случай не трябва да се вършат пред мъжете. Но за какво? Защото сходно държание може да аргументи непоправими вреди – да вземем за пример, да отврати мъжа и той да загуби своя съкровен интерес към обичаната си вечно.

Какво подкопава романтиката и пристрастеността? Какво в никакъв случай не трябва да вършат пред своите мъже? Отговорите на тези въпроси дават психолозите.
свързани новини7093на 11.07.202112260на 07.06.2021
Не оставяйте употребявани артикули за персонална хигиена на видно място

Вярно е, че продуктите за персонална хигиена на се популяризират непрекъснато по малкия екран и надали биха могли да изненадат никой мъж, въпреки всичко неща като тампони и превръзки не би трябвало да се набиват в очите на мъжа.

Съхранявайте ги на закрити места. И внимавайте да забравите на видно място към този момент употребена превръзка или тампон. Това отвращава доста. Гледката на използван артикул за персонална хигиена може да остане задълго пред очите на мъжа и да убие желанието му за всевъзможен съкровен контакт.

Процедури по грижа за тялото и лицето

Гледката на с ролки или с маска на лицето, която умерено се разхождат из жилището пред обичания човек, не е изключително приятна, настояват психолозите. При типа на сходна лелка мъжът незабавно губи желанието си за по-нататъшно другарство. Също по този начин, в никакъв случай не показвайте на мъжа си по какъв начин епилирате нежеланото окосмяване, без значение за коя зона на тялото става въпрос.

Неестетични и гнусни привички

Ясно е, че живеейки с мъж е доста мъчно да скриеш всичко от очите му. Но да си чоплиш носа, да да гризеш ноктите си, да изпускаш газове, да мляскаш, когато ядеш или да се прозяваш, без да си закриваш устата с ръка, това може да отврати изцяло всеки мъж. Такава бързо ще загуби уважението на своя обичан и той ще стартира да я възприема като първичен и незанимателен човек.

Спортни занимания

Във филмите, несъмнено, наподобява доста красиво, когато някоя дългокрака и стройна хубавица в къси къси панталони и провокационен топ, съвършен грим и разпусната коса се занимава с фитнес, правейки умопомрачаващи придвижвания с гъвкавото си тяло. Запомнете, това е единствено по филмите! Наяве и в действителния живот е напълно друго.

Потна, зачервена, с прилепнала към скалпа коса, надали ще изглеждате неустоима за мъжа си, предизвестяват експертите. Занимавайте се с такива действия надалеч от мъжките очи.

Косми на всички места

Косми по възглавницата, на пода и по гребена биха погнусили всички, в това число и мъжа ви. Почиствайте дома постоянно и поддържайте продуктите си за грижа за косата постоянно чисти. Също по този начин е доста грозно да видиш да си гризе ноктите или да ги реже и да ги захвърля на всички места. Такава мощно отблъсква всеки мъж.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР