Всяка съвременна жена на възраст иска да изглежда не само

...
Всяка съвременна жена на възраст иска да изглежда не само
Коментари Харесай

Активен основен гардероб за пролетта на 2022 г.10 неща за дами в пенсия

Всяка модерна жена на възраст желае да наподобява освен добре поддържана, само че и привлекателна. Това може да се реализира благодарение на добре планиран дрешник. По-долу са топ 10 съществени неща, които ще ви разрешат да останете стилни и елегантни даже при пенсиониране.

Плетена жилетка

Без жилетка главният дрешник на жена на 50+ ще бъде по-нисък. Къс или продължен модел наподобява ужасно в компанията на панталони от трикотаж, деним, кожа. Придържайте се към неутралните цветове.

Яке

Едно удължено яке може да бъде стилизирано както в бизнес, всекидневен, по този начин и в сантиментална вечерна визия. Дрехите на пенсионерка би трябвало да са освен стилни, само че и с високо качество. Спрете избора си на компактно трико.

Джемпер

Приглушен розов джъмпер + тесни дънки + заострени балерини е извънредно комфортна и съвременна градска композиция. Просторна бежова чанта сполучливо добавя ежедневната визия.

Дънково яке

Дънково яке се вписва идеално в стила и концепцията на ​​casual. Денимите са доста практични, чудесни за всекидневно носене.

Ако желаете, можете да замените нормалния деним с дънкова риза.

Тениски

Тениските са класифицирани като “без възраст ” и жена над 50 години ще пасне добре. Може да бъде модел с главен цвят. Бяла или черна свободна тениска се съчетава с съвсем всички детайли от пролетно-летния дрешник.

Печатният модел наподобява добре в обществото на плетени аксесоари. Желателно е “дъното ” да е монофонично.

Широки ленени панталони

Ленът е една от най-летните материи. Широките ленени панталони са в положение да “прикрият ” съществуващите дефекти на възрастовия контур. За слабите дами те ще придадат спомагателен размер, ще оказват помощ на цялостните дами да скрият спомагателни сантиметри в бедрата и корема.

Дънки

Дънките са незаместим детайл в женския дрешник. Носят се на всяка възраст, при всяко време и съвсем за всеки мотив. Изберете степента на нагласяване въз основа на самостоятелните желания и особености на фигурата.

Дайте желание на модели с висока кройка.

Маратонки или мокасини

Съвременната жена се интересува от мода на 60 години и в по-зряла възраст. Модерни бели маратонки или комфортни мокасини се вписват идеално в облика на стара дама.

Рокля

Роклята калъф е идеалното решение за тези, които се стремят да запазят и усилят своята грациозност. Завършете визията с дънково яке, както и стилен аксесоар.

Ленената рокля е добър избор за топла пролет и горещо лято. В модел от тънка дишаща материя е доста по-лесно и по-приятно да се понася горещината.

Аксесоари

Именно аксесоарите вършат облика специфичен и запаметяващ се. Очила, бижута, чанта или елегантна шапка ви разрешават да наблегнете лекотата и лекотата на стила, да покажете своята характерност.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР